Κατερίνα Μονογυιού: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει»

katerina monogyioy
admin
21/09/2016 08:48
 
 
 

Την πεποίθηση της ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα στη χώρα, εξέφρασε η πολιτευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.
Παρά το γεγονός ότι η κ. Μονογυιού βρίσκεται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για τον γάμο της, μίλησε στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, υποστηρίζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης λέει την αλήθεια, όπως κάνει και έκανε πάντα η ΝΔ, η οποία θα βγάλει το φίδι από την τρύπα». Από την άλλη πλευρά, συμπλήρωσε, «ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να δίνει ψεύτικες υποσχέσεις στον κόσμο, ο οποίος είναι πολύ απογοητευμένος από τα ψέματα αυτού του ανίκανου πρωθυπουργού».
«Πιστεύω στον Κυριάκο, ο οποίος με μαθηματική ακρίβεια μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε εκτίμησε ότι «οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές», κάτι που η κοινωνία ζητά πλέον επιτακτικά, σύμφωνα με την κ. Μονογυιού. Όπως είπε, μάλιστα, κατά τη διάρκεια επισκέψεων της σε διάφορα νησιά, οι πολίτες (ακόμη και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ) της εκφράζουν την έντονη αγανάκτηση τους για την σημερινή κυβέρνηση και ζητούν την απομάκρυνση της.
Αναφερόμενη στο θέμα του ΦΠΑ, η πολιτευτής της ΝΔ, χαρακτήρισε άδικη την απόφαση κατάργησης των μειωμένων συντελεστών, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα κερδηθεί η δικαστική μάχη στο ΣτΕ. Τέλος, χαρακτήρισε «ήρωες» το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των μονάδων υγείας των νησιών, καθώς και τους διασώστες του ΕΚΑΒ γιατί προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*