Ποιοι είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ στις Κυκλάδες; (ονόματα)

Newsroom
02/02/2023 17:30
 
 
 

 

Tους δύο πρώτους υποψηφίους της για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων ανακοίνωσε  το κόμμα των Μπογδάνου-Λατινοπούλου, η Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής (ΠΑΤΡΙΔΑ).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Νικόλαο Μυράλη (με καταγωγή από τη Σαντορίνη) και Ευστράτιο Πορφυράτο (με καταγωγή από την Άνδρο).

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

«Τα νησιά και οι νησιώτες αποτελούν τον πυρήνα, την ραχοκοκαλιά και την ελπίδα του Έθνους μας. Χωριά και κοινότητες, στα οποία διατηρούνται ακόμη οι παραδοσιακές αξίες, οι θρησκευτικές παραδόσεις, η αγνή φιλοπατρία, το φιλότιμο και η εργατικότητα των ανθρώπων που επιθυμούν να δουν τον τόπο τους να προκόβει, είναι για εμάς πρότυπο και αποτελεί υψίστης προτεραιότητας ζήτημα η στήριξη τους».

«H ΠΑΤΡΙΔΑ δεν είναι ένα κόμμα διαμαρτυρίας. Έχουμε προτάσεις για την ζωή των Κυκλαδιτών, για τον τουριστικό κλάδο, την στήριξη και την αναδιαμόρφωση του και όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερωθεί εδώ. Είμαστε το αληθινά δεξιό, συντηρητικό, αστικό κόμμα ανασυγκρότησης και επαναφοράς των εθνικών μας αξιών. Προτεραιότητα μας είναι ο Έλληνας και η Ελληνίδα ώστε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και ευμάρεια σε μια ισχυρή Ελλάδα».

(Visited 573 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*