ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων: Ζητά τη δημιουργία εξεταστικού κέντρου ΑΣΕΠ στη Σύρο

Newsroom
08/02/2023 15:21
 
 
 

 

Να αποδεχτεί το δίκαιο, όπως το χαρακτήρισε, αίτημα του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης και των νησιωτών για τη δημιουργία εξεταστικού κέντρου ΑΣΕΠ στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα του νομού, την Ερμούπολη, κάλεσε την κυβέρνηση η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Κυκλάδων.

«Με εξεταστικό κέντρο στην πρωτεύουσα του Νομού μας, η μετακίνηση μπορεί να είναι οικονομικότερη, ενώ συγχρόνως δε θα χρειαστεί καν διαμονή σε αρκετές περιπτώσεις» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, στην οποία τονίζεται επίσης ότι η κυβέρνηση θα πρέπει «να πάψει επιτέλους να αντιμετωπίζει τις Κυκλαδίτισσες και τους Κυκλαδίτες ως πολίτες β’ κατηγορίας».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σε περίπτωση που δε γίνει δεκτό αυτό το αίτημα, «η κυβέρνηση θα υποδηλώνει, για ακόμη μια φορά, την επιλογή της να μην αντιμετωπίζει ισότιμα τους κατοίκους των νησιών μας, αδιαφορώντας παντελώς για τα προβλήματα που προκύπτουν λόγω της
νησιωτικότητας».

(Visited 31 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.