Απάντηση προέδρου Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων στους ΑΝΕΛ Κυκλάδων

markos boytsinos
admin
27/09/2016 12:37
 
 
 

Απάντηση στις ανακοινώσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κυκλάδων που είδαν πριν λίγες μέρες το φως της δημοσιότητας (δείτε εδώ και εδώ) και οι οποίες στρέφονταν εναντίον του, έδωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων Μάρκος Βουτσίνος, με αφορμή τοποθέτηση του τελευταίου στη συνέλευση των εργαζομένων του ναυπηγείου.

Ο κ. Βουτσίνος χρησιμοποιεί εξίσου «σκληρή» γλώσσα, υποστηρίζοντας ότι «η επίθεση από τους ΑΝΕΛ δείχνει ότι κάνει καλά τη δουλειά του και ότι είναι στο σωστό δρόμο». «Χαίρομαι και είναι τιμή μου να με αποκαλούν ψεύτη, οι αρχιψεύτες του Ελληνικού λαού […] Σας παρακαλώ συνεχίστε να ασχολείστε με εμένα και μην ασχολείστε προκαλώντας περισσότερο κακό από που έχετε κάνει στους εργαζόμενους μέχρι τώρα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απάντηση του κ. Βουτσίνου, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:
Με έκπληξη διάβασα στον τοπικό τύπο ότι μετά την Συνέλευση των εργαζομένων του Νεωρίου μετά την τοποθέτηση μου, το κόμμα των ΑΝΕΛ στράφηκε εναντίον μου.
Χαίρομαι και τους παρακαλώ να συνεχίσουν.
Χαίρομαι και είναι τιμή μου να με αποκαλούν ψεύτη, οι αρχιψεύτες του Ελληνικού λαού.
Χαίρομαι που στρέφεται εναντίον μου, ένα κόμμα του 1{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d}.
Χαίρομαι που οι μόνοι που στράφηκαν εναντίον μου, είναι αυτοί, που έχουν γίνει οι δήμιοι του λαού μας.
Χαίρομαι που μου επιτίθονται οι νεκροθάφτες των συνταξιούχων και των εργαζομένων.
Αυτοί που εξαιτίας τους, ολόκληρος ο Ελληνικός λαός υποφέρει από τις δραματικές συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας, της ανεργίας, των απολύσεων, του ξεπουλήματος του Εθνικού πλούτου, τη φτωχοποίηση, την εξαθλίωση και την διάλυση κάθε κοινωνικής δομής.
Αυτοί που, πιστοί στις προσταγές των αφεντικών τους, μετατρέπουν τη χώρα σε τριτοκοσμική.
Η επίθεση από τους ΑΝΕΛ είναι διαφήμιση για εμένα, δείχνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και δείχνει ότι είμαι στο σωστό δρόμο.
Τους ευχαριστώ πολύ αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι εγώ σαν Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων, εκπροσωπώ χιλιάδες εργαζομένους και προσπαθώ μέσα σε αυτή την καταστροφή που έχετε προκαλέσει, να ασχοληθώ με τα σοβαρά προβλήματα τους.
Σας παρακαλώ συνεχίστε να ασχολείστε με εμένα και μην ασχολείστε προκαλώντας περισσότερο κακό από που έχετε κάνει στους εργαζόμενους μέχρι τώρα.
Τέλος θα παρακαλούσα την κυρία Φωσκόλου (Πρόεδρο της τοπικής των ΑΝΕΛ) αντί να ασχολείται με πράγματα που δεν ξέρει, να ασχοληθεί με τα κουζινικά της και να πάψει να εκθέτει τον εαυτό της και τους πολύ λίγους εναπομείναντες δίπλα της.

Με εκτίμηση
Βουτσίνος Μάρκος
Πρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων

(Visited 25 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*