Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Σύρου: «Αριστερά στον 21ο αιώνα – Διακυβέρνηση σε συνθήκες κρίσης»

2o synedrio syriza
admin
28/09/2016 14:21
 
 
 

Ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης θα είναι ο εισηγητής της εκδήλωσης – συζήτησης που διοργανώνει το ΣΥΡΙΖΑ Σύρου με θέμα «Η Αριστερά στον 21ο αιώνα – Διακυβέρνηση σε συνθήκες κρίσης».

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται ενόψει του 2ου Συνεδρίου του κόμματος, θα γίνει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Επιμελητήριο Κυκλάδων, στην Ερμούπολη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αλλά και σε όλους τους πολίτες, να παραστούν στην εκδήλωση και να συμμετάσχουν ενεργά στον προσυνεδριακό διάλογο καταθέτοντας τις απόψεις, τις κρίσεις και τις προτάσεις τους, στο πλαίσιο «μιας ζωντανής και ανοιχτής διαδικασίας κι ενός ανοιχτού διαλόγου με την κοινωνία».
Επίσης, στο www.syriza.gr/synedrio λειτουργεί διαδικτυακή πλατφόρμα για τον προσυνεδριακό διάλογο, όπου μέλη και φίλοι του κόμματος μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους σε 4 θεματικές ενότητες «δίκαιη ανάπτυξη», «ισχυρή δημοκρατία», «κοινωνικό κράτος», «διεθνής ρόλος».

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*