Στη διάθεση του Δήμου Θήρας η Κ. Μονογυιού για την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ

Newsroom
21/02/2023 12:44
 
 
 

 

Μετά από επιστολή του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Αντώνη Ηλιόπουλου, η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αντώνη Σιγάλα προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση του προβλήματος στον ΧΑΔΑ Σαντορίνης.

Μάλιστα, η βουλευτής εξέφρασε στον Δήμαρχο τη βούληση της να συμβάλει στην οριστική επίλυση του ζητήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων και της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ.

Η κα Μονογυιού δήλωσε σχετικά με τη συνάντηση: 
«Ενημερώθηκα από τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αντώνη Σιγάλα για το ζήτημα της αποκατάσταση του ΧΑΔΑ και για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής με σκοπό την οριστική επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων, το οποίο αποτελεί προτεραιότητα για τους νησιώτες και τους επιχειρηματίες της Σαντορίνης.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι ήδη έχουν εξασφαλιστεί 4.025.000€ από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών για το έργο της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ, καθώς και για την εκτέλεση της εργολαβίας της ενδιάμεσης φάσης.

Παραμένω στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής, που έχει την αρμοδιότητα της διαχείρισης των υγειονομικών ζητημάτων και της καθαριότητας, για να στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου κάθε πρωτοβουλία που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν μας στη Σαντορίνη και δίνει λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τους νησιώτες και τους επιχειρηματίες του νησιού».

(Visited 42 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.