NE ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων για το εξεταστικό κέντρο του ΑΣΕΠ: «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω»

Newsroom
21/02/2023 16:19
 
 
 

 

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει, όσον αφορά στη δημιουργία εξεταστικού κέντρου του ΑΣΕΠ στις Κυκλάδες, γι’ αυτό και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Κυκλάδων εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η κυβέρνηση παρέμεινε ανάλγητη απέναντι στο αίτημα 150 ατόμων, αποδεικνύοντας – για ακόμη μια φορά – «ότι δεν έχει αντιληφθεί τίποτα από την έννοια της νησιωτικότητας». Πηγαίνοντας, μάλιστα, ένα βήμα παρακάτω, η ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων προτείνει να οριστεί ένα εξεταστικό κέντρο στην Ερμούπολη κι ένα στη Νάξο, ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη συμμετοχή των Κυκλαδιτών στον επερχόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Οι μέρες περνάνε και δεν έχουμε καμία εξέλιξη σχετικά με το εξεταστικό κέντρο ΑΣΕΠ στο νομό μας. Η κυβέρνηση δεν έδειξε την παραμικρή ευαισθησία σε ένα ακόμη ζήτημα. Μαζεύτηκαν τουλάχιστον 150 υπογραφές για αυτό το αίτημα. Δεν είναι και λίγες. Ούτε αυτό τους συγκίνησε. Λένε ότι είμαστε λίγοι. Καλό είναι να γνωρίζουν ότι η νησιωτικότητα δε γνωρίζει αριθμητικά δεδομένα.

Ζητάνε από τους συμμετέχοντες να ταξιδέψουν. Σκέφτηκαν αν οι κάτοικοι του νομού μας μπορούν να το κάνουν; Με την ακρίβεια να θερίζει, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια πανάκριβα και το μεταφορικό ισοδύναμο να καταβάλλεται με καθυστέρηση σχεδόν ενός χρόνου. Σκέφτηκαν ότι μία κακοκαιρία μπορεί να θέσει εκτός διαγωνισμού όλους τους συμμετέχοντες των Κυκλάδων;

Θα μπορούσε τουλάχιστον να οριστεί ένα εξεταστικό κέντρο στην Ερμούπολη για το βόρειο σύμπλεγμα κι ένα στη Νάξο για το νότιο σύμπλεγμα.

Η κυβέρνηση και πάλι απέδειξε στην πράξη ότι δεν έχει αντιληφθεί τίποτα από την έννοια της νησιωτικότητας.

(Visited 164 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*