Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού σε Νάξο, Πάρο και Σαντορίνη

Newsroom
23/02/2023 19:31
 
 
 

Πολυήμερη περιοδεία σε Νάξο, Πάρο και Σαντορίνη πραγματοποίησε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.

Η κα Μονογυιού παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανναξιακού Α.Ο.Κ. και αντάλλαξε ευχές με στελέχη, αθλητές, προπονητές και φιλάθλους. Στην τοποθέτηση της αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που πραγματοποίησε (ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2020) ώστε οι Δήμοι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μπορούν να παρέχουν χρηματικές επιχορηγήσεις σε αθλητικούς συλλόγους και να καλύπτουν έξοδα μετακίνησης αθλητών που συμμετέχουν σε αθλητικά πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια, η βουλευτής παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου, κατά τη διάρκεια της οποίας ευχαρίστησε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τα στελέχη για την σπουδαία προσφορά τους και συζήτησε μαζί τους προτάσεις για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στις Κυκλάδες.

Έπειτα, επισκέφτηκε την Πάρο, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τον Έπαρχο κ. Κώστα Μπιζά και τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο. Η κα Μονογυιού συζήτησε και με τους δύο εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τις ανάγκες των Παριανών, για την προετοιμασία ενόψει της τουριστικής σεζόν και για την πορεία των έργων υποδομής. Έπειτα, επισκέφτηκε τα καταστήματα του νησιού και συζήτησε με επαγγελματίες για τα θέματα που τους απασχολούν και για ενδεχόμενες λύσεις.

Στη συνέχεια, η βουλευτής επισκέφτηκε τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας κ. Γεώργιο Χατζημουτούκη και ενημερώθηκε για τις ελλείψεις ενόψει της τουριστικής σεζόν, καθώς και για την αναγκαία ενίσχυση της Υποδιεύθυνσης με στόχο την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ασφάλειας για τους νησιώτες και τους επισκέπτες.

Τέλος, παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ Τ.Ο. Θήρας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπορείου Θήρας.

(Visited 201 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*