Δήλωση Βρούτση για την ανακοίνωση των εκλογών

Newsroom
29/03/2023 10:34
 
 
 

 

Στις ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΙΟΥ θα δώσουμε ξανά τη μάχη μαζί για την #Ελλάδα, για τις #Κυκλάδες για την #Νεα_Δημοκρατία! Μια μάχη που πρέπει να κερδίσουμε, ώστε να συνεχίσουμε το δημιουργικό μας έργο για την χώρα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μια όμορφη μάχη γεμάτη προκλήσεις για αρχές, για αξίες, για τον ευλογημένο τόπο μας τις Κυκλάδες, για τα ήθη μας, την παράδοσή μας, τις επόμενες γενιές, το μοναδικό Κυκλαδικό ανάγλυφο!

Μια καινούργια μάχη για να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε και αναπτύσσουμε τη χώρα μας.

Προσωπικά δεσμεύομαι να συνεχίσω να αγωνίζομαι συνεχώς και δίπλα σας – όπως το κάνω χρόνια – μέσα και έξω από την Βουλή, σε κάθε νησί και χωριό ξεχωριστά, για όλες και όλους σας και από οποιαδήποτε θέση θα βρεθώ την επόμενη μέρα!

Αποτελεί για μένα τεράστια τιμή και ευθύνη που οι Κυκλάδες με εμπιστεύονται από την πρώτη φορά που ξεκίνησα να τις εκπροσωπώ στη Βουλή, στην Κυβέρνηση και στην Ελλάδα.

Ευθύνη και εμπιστοσύνη που τίμησα και εγώ με την σειρά μου από όποια θέση και αν βρέθηκα, είτε ως #Υπουργός, είτε ως Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, είτε ως #Βουλευτής με έργο μετρήσιμο και σημαντικό για την πατρίδα!

Ευθύνη, στήριξη και εμπιστοσύνη που ζητώ εκ νέου να μου δώσετε στις επικείμενες εκλογές!

(Visited 147 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*