Τριήμερη περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή Κυκλάδων Ανθής Χαλκιά στη Νάξο

Newsroom
23/04/2023 17:55
 
 
 

Στην Νάξο περιόδευσε από την Πέμπτη 20 Απριλίου έως και το Σάββατο 22 Απριλίου η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Ανθή Χαλκιά.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της, η κα Χαλκιά συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας της Αργοκοιλιωτισσας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πλήθος κόσμου και να συνομιλήσει μαζί τους.

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό, με τον οποίο είχε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη τόσο στη Νάξο, όσο και σε Ηράκλεια, Δονούσα, Σχοινούσα και Κουφονήσι.

Η κα Χαλκιά συναντήθηκε και με κομματικά στελέχη και εκπροσώπους φορέων, με τους οποίους είχε εποικοδομητικές συζητήσεις για θέματα που αφορούν στη Νάξο.

Ακόμη, περπάτησε στους δρόμους της Χώρας Νάξου και συζήτησε με πολίτες για θέματα που αφορούν στο νησί και την καθημερινότητα τους. καθώς και με επιχειρηματίες ενόψει και της έναρξης της φετινής τουριστικής περιόδου.

Ολοκληρώνοντας την περιοδείας τη, η κα Χαλκιά δήλωσε ότι η Νάξος είναι το φωτεινό παράδειγμα της σύνδεσης του πρωτογενή, του δευτερογενή και του τριτογενή τομέα του τουρισμού και των υπηρεσιών σε όλες τις Κυκλάδες. «Ειδικά η άψογη συνεργασία αυτών των τριών τομέων της οικονομίας του νησιού, έχει αναπτύξει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια την εικόνα της Νάξου και πέρα από την Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

(Visited 117 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*