Προεκλογική περιοδεία του Φίλιππου Φόρτωμα στην Κύθνο

Newsroom
27/04/2023 16:12
 
 
 

 

Το νησί της Κύθνου επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στις Κυκλάδες, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Με την άφιξη του στο νησί, ο κ. Φόρτωμας συναντήθηκε με κατοίκους και επιχειρηματίες, εστιάζοντας στα θέματα της αύξησης του αριθμού των ακτοπλοϊκών συνδέσεων με το λιμάνι του Πειραιά, της διασύνδεσης με τις Δυτικές Κυκλάδες και της επαρκούς στελέχωσης του ΠΠΙ Κύθνου. Στη συνέχεια ο κ. Φόρτωμας συναντήθηκε με αυτοδιοικητικούς, με τους οποίους είχε μια γόνιμη συζήτηση επί των θεμάτων τοπικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος.

Κατόπιν, είχε επαφή με τον Δήμαρχο Σταμάτη Γαρδέρη και με τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Αλέξιο Πανόπουλο. Επίσης, επισκέφθηκε τον Λιμενικό Σταθμό και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του από τον Λιμενοσταθμάρχη Μηνά Αρτόπουλο.

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει το έργο της Κυβέρνησης της ΝΔ τόσο για τη χώρα ευρύτερα, όσο και για τα νησιά των Κυκλάδων και την Κύθνο ειδικότερα.

Στο τέλος του ταξιδιού του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Aισθάνομαι αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα, καθώς τα έργα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση μας έκανε ή έχει ήδη δρομολογήσει για την Κύθνο είναι πολύ σημαντικά. Η δημιουργία σταθερής σχέσης συνεργασίας μεταξύ όλων των βαθμίδων διοίκησης και της κυβέρνησης, φέρνει χειροπιαστά αποτελέσματα στην οικονομία και στην ανάπτυξη του τόπου αυτού. Η επόμενη τετραετία μας θα φέρει στην Κύθνο περισσότερα έργα, διασφαλίζοντας την περαιτέρω ώθηση της τοπικής οικονομίας.
Συνεχίζουμε #mazi να παράγουμε έργο, να στεκόμαστε δίπλα στο νησιώτη, σταθερά και τολμηρά».

(Visited 93 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*