ΑΝΕΛ Κυκλάδων για την πτητική βάση του ΕΚΑΒ: «Απαντάμε με έργα στην ανυπαρξία ετών»

anel logo kyklades
admin
25/10/2016 07:50
 
 
 

Ανακοίνωση για την μόνιμη πτητική βάση του ΕΚΑΒ στη Σύρο, η οποία ξεκίνησε χθες τη λειτουργία της, εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κυκλάδων, τονίζοντας ότι υλοποιήθηκε επιτέλους ένα πάγιο αίτημα των νησιωτών στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.
«Είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους κινδυνολογούν και ασχημονούν για παλαιοκομματικά συμφέροντα […] Εμείς απαντάμε ως Ανεξάρτητοι Έλληνες με έργα ουσίας και όχι βιτρίνας στην δική τους αδιαφορία και ανυπαρξία ετών» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:
Η παρουσία της κυβέρνησης στις Κυκλάδες δεν είναι στα λόγια, αλλά γίνεται με έργα. Έργα που μας βγάζουν από την απομόνωση και που δίνουν προοπτική ανάπτυξης αλλά και ενισχύουν τις κοινωνικές δομές.
Η λειτουργία της πτητικής βάσης του ΕΚΑΒ με την στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων που εγκαινιάστηκε με την παρουσία τριών Υπουργών Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμένου, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, καθώς και Υγείας Παύλου Πολάκη στην Σύρο είναι ένα πάγιο αίτημα των νησιών μας που γίνεται πραγματικότητα.
Είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους κινδυνολογούν και ασχημονούν για παλαιοκομματικά συμφέροντα. Είναι μια τεράστια συνδρομή στην δική μας ζωή, στην υγεία μας. Εμείς απαντάμε ως Ανεξάρτητοι Έλληνες με έργα στην δική τους αδιαφορία και ανυπαρξία ετών. Με έργα ουσίας και όχι βιτρίνας και εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων. Η Σύρος αλλάζει, οι Κυκλάδες αλλάζουν και πολύ σύντομα θα έχουμε αυτό που μας αξίζει.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*