Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στην Ανάφη

Newsroom
04/05/2023 13:17
 
 
 

 

Η Ανάφη ήταν ο επόμενος σταθμός της προεκλογικής περιοδείας του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππου Φόρτωμα, ο οποίος πραγματοποίησε συναντήσεις με τοπικούς φορείς και είχε την ευκαιρία να δει ξανά από κοντά τους κατοίκους του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Φόρτωμας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Ιάκωβο Ρούσσο και μίλησαν αναλυτικά για τα θέματα που απασχολούν το νησί, επικεντρώνοντας τη συζήτησή τους στην περαιτέρω ενίσχυση των υποδομών αλλά και στο μεγάλο έργο της κατασκευής του αεροδρομίου, το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε το σημείο κατασκευής του αεροδρομίου και πραγματοποίησε αυτοψία μαζί με τους αρμόδιους στρατιωτικούς της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών του ΓΕΕΘΑ, που έχει αναλάβει και επιβλέπει την υλοποίηση του έργου, το οποίο – σύμφωνα με τον κ. Φόρτωμα – θα προσδώσει τεράστια πολύπλευρα οφέλη στην Ανάφη.

Ακόμη, ο κ. Φόρτωμας συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο κ. Τζώρτζη Ρούσσο και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευαγγελία Ρούσσου και συνομίλησε με κατοίκους, επαγγελματίες αλιείς και επιχειρηματίες. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν τόσο τα έργα που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια (επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη), όσο κι αυτά που έχουν προγραμματιστεί, αλλά και διάφορα θέματα καθημερινότητας που απασχολούν την τοπική κοινωνία, «στην οποία σταθερά η Κυβέρνηση είναι παρούσα» όπως επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής.

Κατά την αναχώρησή του από την Ανάφη, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ, Ανάφη υπήρξε στο στρατηγικό σχεδιασμό για τις Κυκλάδες ως πρωταγωνίστρια, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης εξασφαλίστηκαν 2,6 εκ ευρώ, μεταξύ των άλλων χρηματοδοτήσεων που εγκρίθηκαν για το νησί. Κι αυτό το αναγνωρίζει η τοπική κοινωνία. Τόσο η Κυβέρνηση, όσο και εγώ προσωπικά, σταθήκαμε δίπλα σε όλες τις ανάγκες των κατοίκων, σε αγαστή συνεργασία με τις αρχές του τόπου, μεριμνώντας με σεβασμό απέναντι σε κάθε πολίτη».

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*