VIDEO: Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Νάξο

Newsroom
04/05/2023 21:56
 
 
 

 

Το ψηφοδέλτιο Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία παρουσιάστηκε την Τετάρτη το βράδυ στη Νάξο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου του νησιού. Παρόντες οι έξι υποψήφιοι του νομού Ειρήνη Βλαστάρη, Βασίλης Γλέζος, Θαλελλαία Καραμολέγκου, Γιώργος Μαραγκός, Νίκος Συρμαλένιος και Μαρία Χανιώτη, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Περιφέρεια Ν. Αιγαίου-Κυκλάδες Κατερίνα Γιαννακά και Ηλίας Καραμπάτσος καθώς και τα μέλη της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νάξου αλλά και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.

Αφού παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι με σύντομο βιογραφικό από τη συντονίστρια της ΟΜ Νάξου Παρή Μανιού, και ο καθένας έκανε ολιγόλεπτη τοποθέτηση, οι υποψήφιοι δέχτηκαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και άλλους παριστάμενους σχετικά με τα προβλήματα του νομού, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα, την ανάπτυξη και τη νησιωτικότητα.

Οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν ότι «ήρθε η ώρα της πολιτικής αλλαγής» και αναφέρθηκαν στις προτάσεις και το πρόγραμμα του κόμματός τους για τις Κυκλάδες.

(Visited 305 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*