Τριήμερη επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Σαντορίνη

Newsroom
06/05/2023 20:17
 
 
 

 

Το νησί της Σαντορίνης ήταν ο νέος σταθμός της προεκλογικής περιοδείας του υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα, ο οποίος πραγματοποίησε πλήθος συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους.

Συγκεκριμένα, στην αρχή της επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Αλιέων Θήρας και συζήτησαν ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και ο κλάδος τους.

Κατόπιν, επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Οίας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Αντώνη Παγώνη, τα μέλη της Κοινότητας και πολίτες. Η συζήτηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή και τονίστηκαν όλα όσα έχει προσφέρει η κυβέρνηση αυτά τα 4 χρόνια στο νησί της Σαντορίνης.

Ανήμερα της εορτής της Αγίας Ειρήνης, ο υποψήφιος βουλευτής παρευρέθηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Μεσσαριά και έλαβε μέρος στη Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος.

Έπειτα, επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας, όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή της Αστυνόμο Β’ Γεώργιο Χατζημουτούκη, για όλα τα θέματα αστυνομικής φύσεως που απασχολούν το νησί και είχε την ευκαιρία να συγχαρεί στο πρόσωπό του όλο το αστυνομικό προσωπικό για το έργο που επιτελείται το τελευταίο διάστημα και το οποίο – σύμφωνα με τον κ. Φόρτωμα – «εδραιώνει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού».

Στη συνέχεια, ο κ. Φόρτωμας σε προγραμματισμένη συνάντηση ανοιχτής συζήτησης είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε πολυπληθές ακροατήριο, αποτελούμενο από κομματικά στελέχη, φίλους και κατοίκους της Σαντορίνης. Στη συζήτηση που ακολούθησε, αναφέρθηκε εκτενώς στα σημαντικότερα έργα που πραγματοποιήθηκαν από την Κυβέρνηση της ΝΔ και ανέπτυξε τις θέσεις του όσον αφορά στην επόμενη μέρα για το νησί, που αποτελεί μία από τις ναυαρχίδες του ελληνικού τουρισμού.

Λίγο πριν την αναχώρησή του από τη Σαντορίνη, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε:
«Η Σαντορίνη, το διεθνώς αναγνωρίσιμο νησί των Κυκλάδων, το πρότυπο διασύνδεσης του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό, ήταν το σημείο που επέλεξε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το 2020, σημειολογικά και ουσιαστικά, για να πατήσει τo κουμπί έναρξης, της πρώτης, μετά πανδημίας, τουριστικής περιόδου!
Και τα νούμερα ως σήμερα είναι μαγικά, ενώ τα έσοδα από τον τουρισμό ξεπέρασαν κατά 3 δις ευρώ τον εθνικό στόχο τη χρονιά που μας πέρασε! Η Κυβέρνηση στήριξε τη Σαντορίνη με μεγάλες χρηματοδοτήσεις, πιστή στις δεσμεύσεις της. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε, της ανάπτυξης, της ευρωστίας, της προόδου. Την Ελλάδα πρωταθλήτρια! #mazi θα κατακτάμε πρωτιές και την επόμενη τετραετία!».

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*