Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων κ. Καφούρου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Newsroom
10/05/2023 15:58
 
 
 

 

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποίησε την Τρίτη 9 Μαΐου ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Μάρκος Καφούρος, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Σύρο.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Καφούρος εστίασε ιδιαίτερα στο θέμα της ανάπτυξης των νησιών και τόνισε τη σημασία ενός σωστού και ολοκληρωμένου σχεδιασμού ανάπτυξης προκειμένου να μην αλλοιωθεί ο μοναδικός χαρακτήρας και οι ιδιαιτερότητες του κάθε νησιού. Για να συμβεί αυτό, σύμφωνα με τον κ. Καφούρο, θα πρέπει να υποστηριχθούν και σημαντικοί τομείς της οικονομίας, όπως είναι ο πρωτογενής τομέας γενικότερα, αλλά και η γαστρονομία ειδικότερα που με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα των Κυκλάδων αποτελεί προστιθέμενη αξία για τα νησιά. Αναφέρθηκε, επίσης, στη σημασία που έχει να ακούγονται και να αναδεικνύονται οι δυσκολίες της νησιωτικότητας, η οποία προστατεύεται μεν συνταγματικά, εξακολουθεί όμως να χρειάζεται περαιτέρω υποστήριξη, παρά τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Επιμελήτηριο, γενικά η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό και ευχάριστο κλίμα, εξαιτίας της μακρόχρονης εξαιρετικής συνεργασίας του κ. Καφούρου με τον φορέα, αφού ως πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων Σαντορίνης έχει λάβει μέρος σε μια σειρά δράσεων που αφορούν στη γαστρονομία κι έχει δείξει έμπρακτα την υποστήριξή του σε πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου, όπως το δίκτυο “Aegean Cuisine”.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*