Νέα ανακοίνωση Κόκκινου: «Οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης μου»

admin
12/02/2015 14:08
 
 
 

Ενορχηστρωμένη επίθεση στο πρόσωπο του χαρακτηρίζει τις δηλώσεις «συναδέλφων» του που είδα το φως της δημοσιότητας ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος.

Με νέα ανακοίνωση του, περνά στην αντεπίθεση και τους χαρακτηρίζει «πρόθυμους κομπάρσους» που «βγάζουν κόμπλεξ και επιθετικότητα», ενώ δεν παραλείπει να τονίσει ότι εκείνοι που του επιτέθηκαν κατέχουν αμειβόμενες θέσεις ευθύνης στην Περιφέρεια και τους πρότεινε ο κ. Χατζημάρκος, καθώς είναι «παλιοί» του συνεργάτες.

«Πόσο αξιόπιστοι μπορεί να είναι;» αναρωτιέται ο κ. Κόκκινος, ο οποίος αναφέρει ότι «από τα δεκάδες μέλη της παράταξης μας, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού συνεχίζουν την οργανωμένη, φαρισαϊκή και σκηνοθετημένη προσπάθεια αποχώρησης μου».

 

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης του κ. Κόκκινου έχει ως εξής:

Ζήτησα με το τελευταίο μου Δελτίο Τύπου (10.2.2015) ειλικρίνεια, συνεννόηση και ψυχραιμία και τόσο η κοινωνία όσο και εγώ εισπράττουμε ανακρίβειες, ψέματα και υποκρισία. Ευτυχώς είναι λίγοι οι πρόθυμοι που εκτελούν την αποστολή τους.

Παρά το γεγονός ότι με πρόσφατη ανακοίνωση μου, μετά την συνέντευξη του κου Περιφερειάρχη, ζήτησα (όπως έκανα πάντα) να υπάρξει ηρεμία και συνεννόηση, το γαϊτανάκι της οργανωμένης εσωστρέφειας, μεταβιβάστηκε σε μέλη της Περιφερειακής Αρχής που είχαν την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση μου.

Πρόκειται για συναδέλφους που τοποθετήθηκαν με πρόταση του κου Περιφερειάρχη σε θέσεις με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.

Λυπάμαι για το αναπόδεικτο των θέσεων τους που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα και την κατηφορική πορεία στην οποία εισέρχονται. Βγάζουν κόμπλεξ και επιθετικότητα. 

Η κοινωνία περιμένει αποτελεσματικότητα από την Περιφερειακή Αρχή και τα στελέχη της θα πρέπει να καταλάβουν ότι οφείλουν να είναι πρωταγωνιστές στην ανάπτυξη και όχι στην εσωστρέφεια.

Από τα δεκάδες μέλη της παράταξης μας, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού συνεχίζουν την οργανωμένη, φαρισαϊκή και σκηνοθετημένη προσπάθεια αποχώρησης μου.

Τους πρόθυμους «κομπάρσους», που πρόσφατα προστέθηκαν, τους καλώ να κοιτάξουν τα του οίκου τους.

Άλλωστε και ο ίδιος ο κ. Σωτρίλλης, ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, παραδέχθηκε εμμέσως με δηλώσεις του την αποτυχία του, γιατί δεν τηρούνταν μέχρι σήμερα ο κανονισμός λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ξέχασε δε την βοήθεια που του πρόσφερα μέχρι σήμερα και δεν είπε στους δημοσιογράφους ότι ελάχιστες φορές κλήθηκα όταν δημιουργούταν η ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου και μου εδίδοντο θέματα προς εισήγηση χωρίς να τα έχω ζητήσει, ενώ όταν ζητούσα ενημέρωση γι’ αυτά, δεν μου δόθηκε (βλ. υδατοδρόμια).

Όσον αφορά τους άλλους δυο συναδέλφους, ας κοιτάξουν να παράγουν έργο και όχι μόνο δημόσιες σχέσεις και αν θέλουν την βοήθεια μου είμαι εδώ, όπως άλλωστε και στο παρελθόν και όπως όταν ήμασταν μαζί στην εκλογική μάχη του 2014.

 

ΥΓ 1. Υποψιάζομαι «επίθεση» τις επόμενες μέρες και ώρες από ένα-δυο ακόμα «συναδέλφους» μου. Ευτυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία δεν τους ακολουθεί, ούτε αυτούς αλλά ούτε το σχέδιο εξόντωσης μου.

ΥΓ 2. Μήπως με τις ενέργειες τους «ανασταίνουν» πολιτικά τον κο Μαχαιρίδη;

ΥΓ 3. Βοηθάει άραγε τον κ. Περιφερειάρχη αυτή η κατάσταση;

ΥΓ 4. Οι κύριοι που μου επιτέθηκαν – επαναλαμβάνω – ότι κατέχουν αμειβόμενες θέσεις ευθύνης στην ΠΝΑ, τους πρότεινε ο κ. Περιφερειάρχης και είναι «παλιοί» του συνεργάτες. Πόσο αξιόπιστοι μπορεί να είναι;

ΥΓ5. Ο υπογράφων είναι Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου , εκλεγμένος από τον λαό της περιοχής μας όπως και ο κ. Περιφερειάρχης και αμείβεται με ποσό μικρότερο από αυτό που παίρνει στέλεχος Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θέση την οποία άφησε για να υπηρετεί τον συνδικαλισμό και την αυτοδιοίκηση.

ΥΓ6. Δεν σεβάστηκαν ότι βρίσκομαι σε αποστολή με την Εθνική αντιπροσωπεία στην Επιτροπή Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες (θέση τιμητική για το Νότιο Αιγαίο) και επιδίδονται σε οργανωμένη λασπολογία… Θαυμάστε τους!

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*