Παρουσίαση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Σύρο: «Ισχυρή εντολή για ελπίδα και προοπτική στη χώρα μας»

Newsroom
15/05/2023 12:59
 
 
 

 

Μήνυμα ενότητας, δύναμης και ανανέωσης έστειλαν από τη Σύρο οι τέσσερις υποψήφιοι και η μία εκ των δύο γυναικών υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. στις Κυκλάδες.

Στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση που έγινε χθες στην Ερμούπολη, η κα Μαργαρίτα Αναγνωστοπούλου και οι κ.κ. Γιάννης Βλασερός, Τζώρτζης Μακρυωνίτης Χρήστος Πολατσίδης και Γιάννης Πολυχρονάκος ανέβηκαν (κατά αλφαβητική σειρά) στο βήμα, μοιράστηκαν με τους παριστάμενους τις εμπειρίες που έζησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των περιοδειών τους στις Κυκλάδες κι ανέπτυξαν τις απόψεις τους, ενώ είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του μέλους της Κ.Ε. του κόμματος κ. Μάριου Ρούσσου. Επίσης, διαβάστηκε μήνυμα της υποψήφιας Όλγας Πολίτη, η οποία δεν μπόρεσε να παραστεί. Τον συντονισμό είχε αναλάβει ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Σύρου κ. Αντώνης Καραμολέγκος.

Τα θέματα, στα οποία επικεντρώθηκαν οι υποψήφιοι ήταν, μεταξύ άλλων, η υγεία, η εκπαίδευση, η πρωτογενής παραγωγή και ο τουρισμός, οι υποδομές, η δόμηση, η επιχειρηματικότητα, οι συντελεστές ΦΠΑ κ.α.

Κοινή συνισταμένη όσων ακούστηκαν ήταν η διαπίστωση ότι τόσο η ΝΔ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπούν δυο αποτυχημένα μοντέλα διακυβέρνησης αναξιοκρατίας και αδιαφάνειας, που ζημίωσαν τη χώρα και τους πολίτες με τις επιλογές τους. Σύμφωνα με την ομιλήτρια και τους ομιλητές, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε δυναμικά, με μοναδικό στόχο του να δώσει ξανά ελπίδα, προοπτική και σταθερότητα στους Έλληνες, βασιζόμενο στο τρίπτυχο «εμπιστοσύνη-αξιοπρέπεια-βιώσιμη ανάπτυξη». Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη καταρτιστεί ένα πρόγραμμα με συγκεκριμένες, ρεαλιστικές και κοστολογημένες θέσεις, το οποίο λαμβάνει υπόψη του και τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών.

Για τον λόγο αυτό, ζήτησαν την 21η Μαΐου ο κυρίαρχος λαός να ανατρέψει τα προγνωστικά και τις δημοσκοπήσεις και να δώσει ισχυρή εντολή με διψήφιο ποσοστό στο κόμμα του κ. Ανδρουλάκη, ούτως ώστε να σταματήσει η απαξίωση του πολιτικού συστήματος και η αντιμετώπιση του κράτους ως «λάφυρου», να επανέλθει η κοινωνική δικαιοσύνη και να γίνει η Ελλάδα μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, μέσα από μια κυβέρνηση συνεργασίας.

(Visited 214 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*