Τσίπρας από Ηράκλειο: Ο Μητσοτάκης δεν νιώθει και δεν νοιάζεται για την κοινωνία (video)

Newsroom
18/05/2023 00:55
 
 
 

 

«Ήρθε η ώρα της αλλαγής», τόνισε στην ομιλία του στο Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «η Κρήτη υπογράφει το συμβόλαιο της αλλαγής. Αυτή την Κυριακή μετά από 30 χρόνια η Κρήτη ξαναδιώχνει έναν Μητσοτάκη από το Μέγαρο Μαξίμου».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Από όλη την Ελλάδα μια φράση ακούω: Ως εδώ! Ως εδώ με την αλαζονεία, με την αισχροκέρδεια, την αδιαφορία, την οικογενειοκρατία».

Θυμίζοντας τους στίχους από το τραγούδι του Γαργανουράκη είπε «αυτά τα λόγια τα χαμένα ήλθε η ώρα να χρεώσουμε στο Μέγαρο Μαξίμου».

«Η αλλαγή είναι απαίτηση, η δικαιοσύνη είναι ανάγκη, η Ελλάδα θα γυρίζει σελίδα. Η συγκέντρωσή σας και οι συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα είναι η καλύτερη δημοσκόπηση. Η καλύτερη απόδειξη όμως είναι ο φόβος και ο πανικός του κ. Μητσοτάκη. Μόλις ήλθε αντιμέτωπος με μία κάπως ζόρικη ερώτηση στο ντιμπέιτ -που δεν ήλθε με εμένα προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από όλους τους αρχηγούς-, ομολόγησε μόνος του το σκάνδαλο των υποκλοπών. Μόλις είπε ο κ. Ανδρουλάκης ότι θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι των υποκλοπών και εγώ ότι θα κάνουμε προανακριτική για το σκάνδαλο των υποκλοπών, δήλωσε χθες, έκλαιγε, ότι θέλουμε να τον βάλουμε φυλακή. Τι φοβάται, γιατί συμπεριφέρεται σαν ένοχος; Έκανε όμως και κάτι πολύ χειρότερο που δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Δεν δίστασε να πει ότι η αντίδραση, ο θυμός, των ανθρώπων που έχασαν τα παιδιά τους είναι εργαλειοποίηση». Διάβασε επ’ ακριβώς την δήλωση του κ. Μητσοτάκη και πρόσθεσε: «την διάβασα και την ξαναδιάβασα και δεν την πίστευα. Και αναρωτιέμαι πόσο πολύ πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας πρωθυπουργός. Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος. Είναι άδικο για την Ελλάδα να έχει έναν πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που δεν νιώθει και δεν νοιάζεται, αυτές είναι οι δύο λέξεις που τον χαρακτηρίζουν».

Έκανε αναφορά στο σκάνδαλο των υποκλοπών λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν νοιάζεται για την δημοκρατία, έκανε τις υποκλοπές όπλο του και παρενέβη στους δικαστές».

 

Πηγή: kathimerini.gr

(Visited 56 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*