Μαρία Συριανού υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων: Ποιες είναι οι προτάσεις του κόμματος «ΝΙΚΗ»

Newsroom
18/05/2023 22:29
 
 
 

 

H Μαρία Συριανού είναι υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ». Γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τις Κυκλάδες (Νάξο και Σέριφο). Είναι μαχόμενη Δικηγόρος και τα τελευταία 4 χρόνια ζει και εργάζεται στη Νάξο.

Πως επιλέξατε να υποστηρίξετε τη ΝΙΚΗ;

Έχοντας απογοητευτεί από την πολιτική κατάσταση στη Χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αποφάσισα να δώσω τις δυνάμεις μου σε ένα νέο, υγιή πολιτικό σχηματισμό που φέρει μια νέα πνοή στα πολιτικά πράγματα γεμάτη ελπίδα και όραμα. Η ΝΙΚΗ απευθύνεται σε όλους τους ενσυνείδητους Έλληνες. Δίνει σημασία στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την αγάπη για την πατρίδα, την ανιδιοτελή προσφορά.

Ποιος είναι ο στόχος της ΝΙΚΗΣ για τις εκλογές;

Στόχος μας να έχουμε φωνή στη Βουλή και δύναμη να επηρεάσουμε τις πολιτικές εξελίξεις. Η κοινωνία έχει κουραστεί από τα μεγάλα πολιτικά κόμματα, τα οποία προβάλλουν ωμά τον αμαρτωλό ρεαλισμό της πελατειακής σχέσης και έχουν οδηγήσει τη Χώρα σε αδιέξοδο. Ζητούμενο για εμάς είναι η ποιοτικότερη δημοκρατία, καλύτερη παιδεία, βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη.

Τι διαφοροποιεί τη ΝΙΚΗ από τα άλλα κόμματα;

Η ΝΙΚΗ εκπροσωπεί τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας. Ορθώνει αυτόνομο πολιτικό λόγο, σοβαρό, ποιοτικό και κυρίως ενωτικό, προσανατολισμένο στις ευγενικές αξίες του γένους μας. Δεν είμαστε αρχηγοκεντρικό κόμμα, δεν αφήνουμε χώρο για ανταγωνισμούς, λειτουργούμε με πνεύμα συνεισφοράς και ομαδικότητα. Στόχος μας είναι η κατάργηση της κομματοκρατίας, της πελατειακής λογικής, της διαφθοράς και της αυθαιρεσίας.

Ποιες είναι οι προτάσεις της ΝΙΚΗΣ;

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία οφείλουμε άμεσα να ελαφρύνουμε τους αδύναμους συμπολίτες μας με την αντιμετώπιση της ακρίβειας στην πράξη, τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων, την προστασία της πρώτης κατοικίας, τη ενίσχυση της οικογένειας, της πολυτεκνίας και της μητρότητας, τη θέσπιση κατώτατου ορίου συντάξεων. Σε εθνικό επίπεδο μείζονος σημασίας είναι η σοβαρή αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. Και πιο συγκεκριμένα εμείς οι νησιώτες δεν θέλουμε να ζούμε ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Δυστυχώς μέχρι σήμερα όλες οι κυβερνήσεις ήταν σταθερά απρόθυμες να επιλύσουν χρόνια προβλήματα των νησιών. Έχουμε επιτακτικά ανάγκη από αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας, υποδομές, κίνητρα για ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας, κίνητρα για ενίσχυση της πλήρους και συνεχούς απασχόλησης, μέτρα άμεσα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας των αγαθών, των μεταφορών και της ενέργειας, ώστε να μην αισθανόμαστε απομονωμένοι από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στη ΝΙΚΗ καταθέτουμε ισχυρό πρόγραμμα και λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών. Ζητάμε την στήριξη σας για να το υλοποιήσουμε!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 349 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*