Στην Επιτροπή Οργανωτικού Συντονισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Μιχάλης Χάλαρης

mixalis xalaris
admin
31/10/2016 23:38
 
 
 

Μέλος της Επιτροπής Οργανωτικού Συντονισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Κινήσεις Πολιτών) ορίστηκε ο Κυκλαδίτης πολιτικός Μιχάλης Χάλαρης.
Όπως δήλωσε ο κ. Χάλαρης, «η Δημοκρατική Συμπαράταξη που αγωνίζεται καθημερινά τόσο στη Βουλή, όσο και στην κοινωνία, αρχικά με όχημα την κοινωνική και πολιτική της διεύρυνση και τελικά την συντεταγμένη μετεξέλιξή της, και θέλει και μπορεί να εκφράσει πειστικά την προοπτική του αύριο για τη χώρα και την κοινωνία. Κινητήριος δύναμη για εμάς είναι οι πολίτες σε κάθε τοπική κοινωνία, γι’ αυτό απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες και τα στελέχη, αλλά και σε όλους τους πολιτικούς φορείς που έχουν τις ίδιες αγωνίες και πιστεύουν στο ίδιο εγχείρημα να προχωρήσουμε μαζί πλάι-πλάι, το οφείλουμε στον τόπο μας και στη νέα γενιά».
Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται, επίσης, ότι «η Δημοκρατική Συμπαράταξη προχωράει και δυναμώνει, θέτοντας τα στελέχη του Κεντρικού της Συμβουλίου και των κεντρικών συλλογικών κομματικών οργάνων των φορέων που την συγκροτούν, σε διάταξη συλλογικής δράσης για τον σχεδιασμό του πολιτικού και προγραμματικού διαλόγου, τον οργανωτικό συντονισμό και την πλήρη εκλογική της ετοιμότητα».

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*