Φίλιππος Φόρτωμας: «Ευχαριστώ από καρδιάς για τη μεγάλη νίκη που μου δώσατε!»

Newsroom
22/05/2023 14:08
 
 
 

 

Για μεγαλειώδη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ που, ταυτόχρονα, είναι και νίκη της Ελλάδας, κάνει λόγο στη μετεκλογική δήλωση του ο Φίλιππος Φόρτωμας.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, ο κ. Φόρτωμας υποστήριξε ότι η νέα γενιά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη «γαλάζια» παράταξη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «από καρδιάς» όσες και όσους τον στήριξαν και του έδωσαν μια «μεγάλη νίκη».

Η πλήρης δήλωση του κ. Φόρτωμα έχει ως εξής:

Φίλες & Φίλοι,

Η σημερινή ημέρα είναι μέρα γιορτής για όλους μας!

Η μεγαλειώδης νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας είναι νίκη της πατρίδας μας. Η διασφάλιση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας, της προόδου και της δημιουργίας ευκαιριών είναι η μεγάλη παρακαταθήκη που αφήνουμε στη νέα γενιά.

Τη νέα γενιά που σύσσωμη έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην παράταξη μας, αρνούμενη να πέσει στην παγίδα της επανάπαυσης στη μετριότητα. Προσωπικά, θέλω να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς για τη μεγάλη νίκη που μου δώσατε! Την ωραία νίκη, σε έναν μεγάλο και καθαρό αγώνα που έκανα, στηριζόμενος αποκλειστικά και μόνο στη δική σας αγάπη!

Οι Κυκλάδες μας θα είναι πρωταγωνίστριες και την επόμενη τετραετία χάρη στην δουλειά όλων μας! Συνεχίζουμε μαζί!

(Visited 91 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.