Κατερίνα Μονογυιού: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη»

Newsroom
22/05/2023 20:01
 
 
 

 

Να αγωνιστεί ακόμη περισσότερο για τα νησιά των Κυκλάδων δεσμεύθηκε η Κατερίνα Μονογυιού στην μετεκλογική δήλωσή της, στην οποία ευχαριστεί τους ψηφοφόρους για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την αγάπη προς το πρόσωπό της.

Η δήλωση της κας Μονογυιού:

Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός ανέδειξε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τους αδιαμφισβήτητους νικητές των χθεσινών εκλογών και έστειλε το μήνυμα της αυτοδύναμης κυβέρνησης, για μία ισχυρή και ασφαλή Ελλάδα. Μιας κυβέρνησης για όλους τους Έλληνες, μακριά από διχασμούς.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η περιφέρεια με το υψηλότερο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που μας γεμίζει με υπερηφάνεια και ταυτόχρονα με βαριά ευθύνη.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους Κυκλαδίτες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, δίνοντας μου τη δύναμη και τη στήριξη να συνεχίσω το έργο μου. Δεσμεύομαι να αγωνιστώ ακόμη περισσότερο για τα νησιά μας, για να τιμήσω στο μέγιστο την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την αγάπη σας.

(Visited 99 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.