Γιώργος Μαραγκός: «Θα βρίσκομαι κοντά σας για το σήμερα και το αύριο»

Newsroom
22/05/2023 20:59
 
 
 

 

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να εκπέμψει ξανά ένα καθαρό και κρυστάλλινο μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας προς την κοινωνία εξέφρασε ο Γιώργος Μαραγκός.

Αναγνωρίζοντας το «βαρύ εκλογικό αποτέλεσμα» για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το γεγονός ότι «οι επόμενες ημέρες θα είναι ημέρες περισυλλογής, ατομικής και συλλογικής κριτικής, ανάληψης ευθύνης και αλλαγών», ο κ. Μαραγκός αναφέρθηκε στους ανθρώπους που γνώρισε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα βρίσκεται κοντά τους «για το σήμερα και το αύριο».

Η δήλωση του κ. Μαραγκού: 

Σήμερα, μια ημέρα μετά τις εκλογές τις 21ης Μαΐου, παρά το βαρύ εκλογικό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους στηρίξατε την υποψηφιότητά μου. Είμαι αληθινά ευγνώμων.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι ημέρες περισυλλογής, ατομικής και συλλογικής κριτικής, ανάληψης ευθύνης και αλλαγών ώστε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να εκπέμψει ξανά ένα καθαρό και κρυστάλλινο μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας προς την κοινωνία.

Ένα μήνυμα που θα ακουμπά στις αγωνίες και τις ανησυχίες των πολιτών, ένα μήνυμα αλήθειας, ασφάλειας και εμπιστοσύνης που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία μας και οι πολίτες.

Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, των δύο και πλέον μηνών στα νησιά μας, γνώρισα όμορφους και αληθινούς ανθρώπους, εσάς, και σας διαβεβαιώ ότι η σωματική και πνευματική κούραση άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω.

Με όση δύναμη έχω, δεσμεύομαι ότι θα βρίσκομαι κοντά σας για το σήμερα και το αύριο.

Σας ευχαριστώ.

(Visited 66 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*