Ανθή Χαλκιά: «Μας ενώνει η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των νησιών»

Newsroom
22/05/2023 22:12
 
 
 

 

Ανοιχτό για το μεταρρυθμιστικό και αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΝΔ κρατά τον δρόμο η πρωτόγνωρη νίκη της στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με την Ανθή Χαλκιά, η οποία ευχαρίστησε τις Κυκλαδίτισσες και τους Κυκλαδίτες για την ψήφο και την εκτίμησή τους.

Στη δήλωσή της, η κα Χαλκιά δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους κατοίκους των νησιών «με εργατικότητα και συνέπεια», καθώς αυτό που την ενώνει μαζί τους είναι «πάντα η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των νησιών μας».

Η δήλωση της κας Χαλκιά:

Φίλες και φίλοι,
Οι Κυκλάδες πίστεψαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία δίνοντας μια πρωτόγνωρη νίκη που διατηρεί ανοιχτό το δρόμο για το μεταρρυθμιστικό και αναπτυξιακό πρόγραμμα του κόμματος μας με συνέπεια και σταθερότητα.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους νησιώτες και μέσα από την καρδιά μου, επιθυμώ να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Κυκλαδίτισσες και τους Κυκλαδίτες για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε μαζί.
Ευχαριστώ όλους και όλες σας, που με πιστέψατε ως άνθρωπο και ενεργό πολίτη και με τιμήσατε με την ψήφο και την εκτίμησή σας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους και συνεργάτες, που με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, σε αυτό τον πολύ σύντομο αλλά όμορφο αγώνα.

Μας ενώνει πάντα η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των νησιών μας και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας με εργατικότητα και συνέπεια.

Το ταξίδι που ξεκίνησε, συνεχίζεται… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

(Visited 116 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*