Βασίλης Γλέζος: «Να φτάσει παντού το μήνυμα για κοινωνική δικαιοσύνη»

Newsroom
23/05/2023 16:27
 
 
 

 

«Ένας αγώνας διαρκής με όμορφες και άσχημες στιγμές» είναι ο αγώνας για να επανέλθει η κοινωνική δικαιοσύνη, σύμφωνα με τον Βασίλη Γλέζο, ο οποίος τόνισε ότι «η Αριστερά ήταν πάντα για τα δύσκολα».

Στη δήλωση του για τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο κ. Γλέζος  έκανε λόγο για «καθαρή νίκη της ΝΔ», συνεχάρη τον κ. Συρμαλένιο για την επανεκλογή του, καθώς και όλους τους συνυποψήφιους και τις συνυποψήφιες για τη μάχη που έδωσαν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους και όσες τον ψήφισαν.

Τέλος, επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία για να φτάσει σε κάθε γωνιά των Κυκλάδων το μήνυμα για δικαιοσύνη.

Η δήλωση του κ. Γλέζου:
Χαιρετίζω του χιλιάδες πολίτες των Κυκλάδων που μας στήριξαν σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη.

Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν χωράει αμφιβολίες περί της καθαρής νίκης της ΝΔ. Τα δεδομένα που μας οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα θα αποτιμηθούν στα συλλογικά όργανα του Κόμματος μας.

Από καρδιάς να συγχαρώ τον σύντροφο Νίκο Συρμαλένιο για την επανεκλογή του, καθώς και όλους τους συνυποψήφιους και τις συνυποψήφιες που δώσαμε αυτή τη μάχη από το ίδιο μετερίζι.

Επίσης, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 2500 συμπολίτες που με στήριξαν με την ψήφο τους δείχνοντας πώς ο κυκλαδίτικος λαός πίστεψε στη νέα γενιά και στις διεκδικήσεις της.

Ο αγώνας όμως για να επανέλθει η κοινωνική δικαιοσύνη δεν αποτυπώνεται σε μια στιγμή όπως αυτή των εκλογών. Είναι ένας αγώνας διαρκής με σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες, όμορφες και άσχημες στιγμές. Η Αριστερά όμως ήταν πάντα για τα δύσκολα!

Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία. Το μήνυμα για δικαιοσύνη παντού πρέπει να φτάσει σε κάθε γωνία των Κυκλάδων!

(Visited 151 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*