Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού σε Άνδρο, Τήνο και Σύρο

Newsroom
06/06/2023 19:27
 
 
 

 

Στην Άνδρο, την Τήνο και τη Σύρο περιόδευσε η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της ήταν η Άνδρος, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τα μέλη της Κοινότητας Μπατσίου και επισκέφτηκε καταστήματα της συγκεκριμένης περιοχής. Στη συνέχεια, η κα Μονογυιού επισκέφτηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου και το Λιμενικό Φυλάκιο Άνδρου, όπου συζήτησε με τα στελέχη των δύο αυτών σωμάτων τα ζητήματα ασφάλειας του νησιού.

Έπειτα, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων υποδομής στο νησί, καθώς και με τα μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο Άνδρου, με τα οποία συζήτησε την εκλογική ετοιμότητα της παράταξης στο δρόμο προς τις καθοριστικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Τέλος, στη Χώρα και το Κόρθι, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ επισκέφθηκε τα καταστήματα και συζήτησε με επιχειρηματίες και εργαζόμενους την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν.

Έπειτα, η Κατερίνα Μονογυιού μετέβη στην Τήνο, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με την Έπαρχο Τήνου κα Αναστασία Δεληγιάννη και στη συνέχεια με μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο Τήνου. Επισκέφθηκε, επίσης, την Παναγία της Τήνου και το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας για προσκύνημα, ενώ περιόδευσε σε δύο χωριά του νησιού και συνομίλησε με επιχειρηματίες και εργαζόμενους σε τοπικά καταστήματα.

Στη συνέχεια, η κα Μονογυιού βρέθηκε στη Σύρο, προκειμένου να παραστεί στα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Σύρου Δωροθέου Β’ και περιόδευσε στο κέντρο της Ερμούπολης, όπου συνομίλησε με πολίτες. Η περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού συνεχίζεται με επόμενους σταθμούς τη Σίφνο, τη Σέριφο και τη Μήλο.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*