Γιάννης Βλασερός: «Από κάθε θέση θα παλέψω για τα συμφέροντα του τόπου»

Newsroom
28/06/2023 16:10
 
 
 

 

Το γεγονός ότι οι Κυκλάδες θα εκπροσωπούνται μόνο από κυβερνητικούς βουλευτές δεν θα βοηθήσει στην επίλυση των «συσσωρευμένων προβλημάτων των νησιών» ανέφερε ο Γιάννης Βλασερός στη δήλωση του για το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Βλασερός, αφού συνεχάρη τη ΝΔ για την ευρεία νίκη της, ευχαρίστησε θερμά τους Κυκλαδίτες ψηφοφόρους που αύξησαν τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ και δεσμεύθηκε ότι «από κάθε θέση» θα συνεχίσει να παλεύει για τα συμφέροντα του τόπου.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Βλασερού:
Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου έληξαν με ευρεία νίκη της ΝΔ που της εξασφάλισε αυτοδύναμη κυβέρνηση. Να την συγχαρούμε και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στην διακυβέρνηση της χώρας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Κυκλαδίτες ψηφοφόρους, οι οποίοι και σε αυτές τις εκλογές με την ψήφο τους αύξησαν την δύναμη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., του ψηφοδελτίου του οποίου είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής.

Δυστυχώς, ο στόχος της παράταξης μου να εκλέξει βουλευτή Κυκλάδων δεν επετεύχθη και η εκλογή μονοκομματικής κοινοβουλευτικής ομάδας χωρίς αντιπολιτευόμενο βουλευτή δεν βοηθάει στην λύση των συσσωρευμένων προβλημάτων των νησιών.

Προσωπικά, τιμώντας τις χιλιάδες ψήφους των συμπολιτών που με ψήφισαν, δηλώνω ότι από κάθε θέση θα παλέψω για τα συμφέροντα του τόπου.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 143 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*