Μάρκος Καφούρος: «Να μην χαθεί ούτε μια μέρα στη μάχη για την πρόοδο της χώρας»

Newsroom
03/07/2023 16:23
 
 
 

 

Στην πρώτη του δήλωση ως βουλευτής Κυκλάδων (και επίσημα πλέον) της ΝΔ προχώρησε ο κ. Μάρκος Καφούρος.

Ο κ. Καφούρος υποστήριξε ότι η μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ΝΔ μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου αποτελεί την επιβράβευση του έργου της την τετραετία 2019-2023 και συμπλήρωσε ότι η νέα κυβέρνηση θα εργαστεί για την πρόοδο της χώρας και την ευημερία των πολιτών.

Επιπρόσθετα, εκείνος – από την πλευρά του – θα τιμήσει τους Κυκλαδίτες ψηφοφόρους, συμβάλλοντας στην επίλυση των πολλών και μεγάλων προβλημάτων των νησιών, αλλά και στην επιτυχία του κυβερνητικού έργου τόσο με δημιουργικές προτάσεις, όσο και με εποικοδομητική, όταν χρειάζεται, κριτική.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Καφούρου έχει ως εξής:

Ο ελληνικός λαός επιβράβευσε τη ΝΔ με μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία για το σημαντικό έργο που πέτυχε την τετραετία 2019-2023. Αναφέρω εντελώς επιγραμματικά: η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ αποκατέστησε την αξιοπιστία της χώρας, έβαλε σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης την οικονομία, αντιμετώπισε επιτυχώς μεγάλες εξωγενείς κρίσεις, στήριξε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Η νέα κυβέρνηση της ΝΔ θα διασφαλίσει με την εφαρμογή του προγράμματός της την πορεία προόδου της χώρας και την ευημερία των πολιτών, ενισχύοντας τα εισοδήματα και βελτιώνοντας κρίσιμες όψεις του κοινωνικού κράτους, και πρωταρχικά της Υγείας.

Η κυβερνητική πλειοψηφία έχει επίγνωση ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα στη μάχη για την πρόοδο της χώρας. Το έδειξε με τον πιο σαφή τρόπο ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης στην πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, όπου δόθηκαν στους υπουργούς οι μπλε φάκελοι με το χρονοδιάγραμμα των μέτρων που καλούνται να υλοποιήσουν.

Ως νέος βουλευτής νιώθω διπλή την ευθύνη: να τιμήσω την επιλογή των πολιτών των Κυκλάδων στο πρόσωπό μου, συμβάλλοντας στην επίλυση των πολλών και μεγάλων προβλημάτων των νησιών μας και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην επιτυχία του κυβερνητικού έργου. Θα το πράξω, με δημιουργικές προτάσεις και με εποικοδομητική, όταν χρειάζεται, κριτική.

Με εκτίμηση
Μάρκος Καφούρος
Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 182 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*