Δήλωση Μονογυιού για την 49η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Newsroom
24/07/2023 20:49
 
 
 

 

Με τα πύρινα μέτωπα να μαίνονται σε πολλές περιοχές, η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού προχώρησε σε δήλωση για την 49η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας, στην οποία τονίζει ότι αποτελεί χρέος μας η αποτελεσματική και άμεση αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων της εποχής μας.

Σε αυτήν, η κα Μονογυιού υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι «η πατρίδα μας είναι οχυρωμένη με ένα ισχυρό κράτος δικαίου», μιλώντας για τη συμβολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην ισχυρή θεμελίωση της δημοκρατίας και την τοποθέτηση της Ελλάδας στη «σωστή πλευρά της ιστορίας».

Αναλυτικά, η δήλωση της βουλευτή Κυκλάδων έχει ως εξής:

Η 49η επέτειος της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας συμπίπτει φέτος με τη σκληρή διαδοχική μάχη που δίνει η Πατρίδα μας σε εκατοντάδες πύρινα μέτωπα. Αποτελεί χρέος μας να αντιμετωπίσουμε με τρόπο αποτελεσματικό και άμεσο τις προκλήσεις της σημερινής εποχής, όπως είναι η κλιματική κρίση, προστατεύοντας το φυσικό περιβάλλον και το φυσικό μας πλούτο, τα ζώα, τις περιουσίες και πάνω από όλα τις ανθρώπινες ζωές.

Η Πατρίδα μας είναι σήμερα οχυρωμένη με ένα ισχυρό κράτος δικαίου και οπλισμένη με μια ώριμη δημοκρατία. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής φρόντισε τα θεμέλια της δημοκρατίας μας να είναι ισχυρά και ο διεθνής προσανατολισμός της Πατρίδας μας να είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Είναι υποχρέωση όλων μας να συνεχίσουμε να διαφυλάττουμε καθημερινά τις αξίες της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου, της ελευθερίας, της προόδου και της ευημερίας, ανταποκρινόμενοι αποτελεσματικά στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*