Γ. Βρούτσης: «Οι αμείλικτοι αριθμούν επιβεβαιώνουν τα “παραμύθια” του ΣΥΡΙΖΑ»

broytsis giannis boyli
admin
09/12/2016 09:48
 
 
 

Για «πλασματικές υποσχέσεις, παραμύθια και ανακρίβειες που αποδεικνύονται από τους αμείλικτους αριθμούς του προϋπολογισμού» έκανε λόγο στην τοποθέτηση του για τον προϋπολογισμό του 2017 ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για συνεχή ψεύδη προς τον ελληνικό λαό και τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι «διαπραγματευτικά ανίκανη και επικίνδυνη», ενώ υποστήριξε ότι από 01/01/2017 οι πολίτες θα υποστούν ένα «φορολογικό σοκ», καθώς θα προστεθούν νέα μέτρα στους ήδη οικονομικά εξαντλημένους πολίτες.
«Έχετε πάρει το τιμόνι της χώρας με ψέματα και μέσα στο δύσκολο πέλαγος και την τρικυμία που βρίσκεται η ελληνική οικονομία, δυστυχώς μας πήγατε ακόμα βαθιά, σε πιο δύσκολα νερά» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο κ. Βρούτσης και επανέλαβε ότι «το Ασφαλιστικό είναι στον αέρα». «Οι θυσίες του ελληνικού λαού και των συνταξιούχων πήγαν χαμένες και όλες οι μειώσεις είναι άδικες και αχρείαστες. Πληρώνουμε το τίμημα της εκμάθησης του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά.
Ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ έκανε μνεία και στα εργασιακά και κατέληξε με την επισήμανση ότι «δυστυχώς δεν μπορείτε ούτε να διαπραγματευτείτε, ούτε να συμβιβαστείτε με τη λέξη αλήθεια».
Δείτε εδώ όλη την ομιλία του Γιάννη Βρούτση

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*