Γιάννης Βρούτσης για Αλέξη Τσίπρα: «Ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός που είχε ποτέ η χώρα»

giannis broytsis boyli edrano
admin
15/12/2016 11:37
 
 
 

Σε δριμεία επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ και τομεάρχης Εργασίας του κόμματος Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «αριβίστα, αλαζόνα και τυχοδιώκτη».
«Τέτοιο λαϊκιστή και τέτοιο επικίνδυνο πρωθυπουργό δεν είχε ποτέ η χώρα» ανέφερε στη συνέχεια και συμπλήρωσε ότι η Αριστερά που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι η Αριστερά του φθόνου, που διαιρεί και διχάζει την κοινωνία, που βλέπει παντού εχθρούς» και ταυτόχρονα κοροϊδεύει τους πολίτες.
Αναφορικά με την παροχή του επιδόματος στους χαμηλοσυνταξιούχους, ο κ. Βρούτσης επανέλαβε την άποψη του ότι αφενός γίνεται κατά παράβαση της συμφωνίας που φέρει την υπογραφή του ίδιου του κ. Τσίπρα κι αφετέρου είναι «άδικος» ο οριζόντιος τρόπος με τον οποίο θα δοθεί, με απώτερο στόχο του πρωθυπουργού να αποτελεί η δημιουργία «πελατών» που θα του δώσουν ψήφους.
Σύμφωνα με τον «γαλάζιο» βουλευτή Κυκλάδων, το «χαρτί» των εκλογών παραμένει στο τραπέζι, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας θα «δραπετεύσει μέσω εκλογών».
«Εύχομαι να μην φέρουν εθνική καταστροφή όταν φύγουν» δήλωσε ο κ. Βρούτσης, ο οποίος χαρακτήρισε «προδοσία Τσίπρα-Καμμένου» την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, οι οποίοι – όπως είπε – είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθουν.

(φωτό: newpost.gr)

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*