Νίκος Συρμαλένιος: «Στόχος να μην ερημώσουν τα νησιά μας»

syrmalenios nikos boyli
admin
15/12/2016 11:52
 
 
 

Καθοριστικής σημασίας θα είναι η ομόφωνη ψήφιση της τροπολογίας για τη χορήγηση επιδόματος προς τους χαμηλοσυνταξιούχους, σύμφωνα με τον βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Συρμαλένιος.
Όπως δήλωσε στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, με τον τρόπο αυτό θα σταλεί ένα μήνυμα προς τους δανειστές και η κυβέρνηση θα έχει στα χέρια της ένα επιπλέον «όπλο» για την αξιολόγηση που βρίσκεται σε εξέλιξη. «Είναι μονομερής ενέργεια, αλλά όχι εναντίον των συμφωνηθέντων, καθώς είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους δανειστές και εφόσον πρόκειται για μοίρασμα υπεραπόδοσης εσόδων, έχουμε κάθε δυνατότητα να το κάνουμε» ανέφερε σχετικά και κάλεσε τη ΝΔ να άρει ενδεχόμενες μικροπολιτικές σκοπιμότητες και να ψηφίσει θετικά, διαφορετικά θα εκτεθεί απέναντι σε μια σημαντική μερίδα του κόσμου που περιμένει διακαώς αυτό το επίδομα.
Αναφορικά με τις πρόσφατες εξαγγελίες Τσίπρα, ο κ. Συρμαλένιος σημείωσε ότι κάποιες έχουν ήδη υλοποιηθεί και κάποιες άλλες ξεκινούν άμεσα, ενώ υπάρχουν και κάποια μέτρα (π.χ. φορολογικής ενίσχυσης) που δεν εξειδικεύθηκαν περαιτέρω, καθώς πρέπει να συμφωνηθούν με τους δανειστές.
«Στόχος μας είναι να μην ερημώσουν τα νησιά μας και να είναι τόποι ετήσιας διαβίωσης και κυρίως για τους νέους ανθρώπους» δήλωσε ο κ. Συρμαλένιος, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν και τα όσα έπονται, θα λειτουργήσουν αθροιστικά προς όφελος των πολιτών.

(φωτό: ethnos.gr)

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*