Γιάννης Βλασερός: «Ο κ. Τσίπρας κάνει πολιτικό παιχνίδι»

ομιλία του Γιάννη Βλασερού στο Φιλώτι
admin
15/12/2016 12:06
 
 
 

Τη δική του εκτίμηση σχετικά με τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για τη νησιωτική Ελλάδα έκανε ο πολιτευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Βλασερός στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5.

Ο κ. Βλασερός τις χαρακτήρισε ως «πολιτικό παιχνίδι που περιλαμβάνει τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, τους νησιώτες και τελευταία και την αντιπολίτευση», παρόλο που εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι αρκετές από αυτές τις εξαγγελίες έχουν σχεδόν το ίδιο περιεχόμενο με προτάσεις του Τομέα Πολιτικής Νησιωτικών Περιοχών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
«Ο κ. Τσίπρας αντιλήφθηκε ότι εκ των πραγμάτων η νησιωτική επικράτεια βρίσκεται σε δεινή θέση. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο θα εφαρμοστούν και κατά πόσο ικανοποιούν τους νησιώτες» επισήμανε και πρόσθεσε ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν (και φέρουν «άρωμα» εκλογών, όπως υποστήριξε) δεν άγγιξαν «καυτά» θέματα, όπως «το αυξημένο ΦΠΑ, την αβάσταχτη φορολογία των αγροτών, τις παράλογες αντικειμενικές αξίες, τον παράλογο ΕΝΦΙΑ, τα αυξημένα ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια, τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας» κλπ.
«Χαϊδεύουν το πρόβλημα και περισσότερο ενέχουν την προσπάθεια εφησυχασμού των νησιωτών που ζουν τα προβλήματα και δεν νομίζω ότι μπορούν να συγκινηθούν ιδιαίτερα από αυτές τις προτάσεις» δήλωσε σχετικά.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*