Φίλιππος Φόρτωμας: «Η ΝΔ αλλάζει και ανοίγεται στην κοινωνία»

fortomas filippos
admin
16/01/2017 10:43
 
 
 

Από την Αντίπαρο όπου βρίσκεται, ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Φίλιππος Φόρτωμας μίλησε σήμερα στην εκπομπή “AlibertiNews” του Aegean Voice 107.5 και την Πόπη Αλιμπέρτη, υποστηρίζοντας ότι οι πρόσφατες εκδηλώσεις του κόμματος σε Σύρο και Πάρο εκπέμπουν θετικά μηνύματα για το κόμμα, το οποίο – όπως είπε – «αλλάζει και ανοίγεται στην κοινωνία», παρόλο που έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις.

Στόχος της ΝΔ, σύμφωνα με τον κ. Φόρτωμα, είναι «να εκφράσει την σιωπηλή πλειοψηφία της κοινωνίας», με το να αρθρώσει «έναν διαφορετικό πολιτικό λόγο, μια συμφωνία αλήθειας κι ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο για τον λαό». «Δεν περισσεύει κανείς σε αυτή την προσπάθεια […] Γίνεται πράξη το “όλοι μαζί από την αρχή”, με βαθιές τομές στο κόμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, όποτε κι αν γίνουν εκλογές, αφού δεν πρόκειται να πει περισσότερα από αυτά που μπορεί πραγματικά να κάνει.

«Δεν μπορείς να λες ψέματα στον ελληνικό λαό» επισήμανε ο κ. Φόρτωμας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «παραμένει κολλημένη στις ιδεοληψίες της» και «όσο μένει στην εξουσία, φορτώνει με περισσότερα προβλήματα τους πολίτες.». Μάλιστα, τόνισε ότι η «συνταγή» της ΝΔ για έξοδο από την κρίση είναι το τρίπτυχο «μείωση φόρων – νοικοκύρεμα δαπανών – πίστη στις μεταρρυθμίσεις», χωρίς διόγκωση του κομματικού κράτους, με αξιολόγηση και αξιοποίηση δημοσίων υπαλλήλων και ταυτόχρονη ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα και της πρωτογενούς παραγωγής.

Τέλος, ο κ. Φόρτωμας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, καθώς θα πρέπει όλοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ούτως ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα που ταλαιπωρούν τους πολίτες.

(Visited 209 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*