Γιάννης Βλασερός: «Συμφέρον της παράταξης, η ενότητα»

ομιλία του Γιάννη Βλασερού στο Φιλώτι
admin
17/01/2017 15:49
 
 
 

Ικανοποιημένος, όσο και αισιόδοξος για την επιστροφή σημαντικών στελεχών στη Δημοκρατική Συμπαράταξη εμφανίστηκε ο Γιάννης Βλασερός, Τομεάρχης πολιτικής νησιωτικών χώρων και πολιτευτής Κυκλάδων του κόμματος, μιλώντας στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5 και την Πόπη Αλιμπέρτη.
Ο κ. Βλασερός χαρακτήρισε ευχάριστες τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος, οι οποίες – όπως υποστήριξε – θα συμβάλλουν στο να επιτευχθεί η ενότητα των πολιτικών στελεχών του, αλλά και η συσπείρωση των ψηφοφόρων του, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι πολιτικοί σχηματισμοί από πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν επιθυμούν να επιστρέψουν (βλ. Ραγκούση, Διαμαντοπούλου και Φλωρίδη), «δεν έχουν μέλλον».
«Πιστεύω ότι θα αμβλυνθούν οι αντιθέσεις και θα επιστρέψουν αρκετοί, γιατί αυτό είναι το συμφέρον της παράταξης […] Αυτή τη στιγμή στον χώρο μας, τα πράγματα είναι περισσότερο αισιόδοξα από κάθε άλλη φορά […] Αν εξαλειφόταν αυτή η παράταξη, θα ήταν κάτι οδυνηρό για τα πολιτικά πράγματα της χώρας» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο κ. Βλασερός, ο οποίος εκτίμησε υπάρχει «σοβαρή πιθανότητα να πάμε σε εκλογές», καθώς η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Ο πολιτευτής Κυκλάδων επισήμανε ότι το κόμμα του «είναι έτοιμο, σε έναν αρκετά μεγάλο βαθμό, να αντιμετωπίσει ενδεχόμενες εκλογές» και στόχος του είναι να αναδειχθεί δεύτερη δύναμη στη Βουλή, ώστε να καταστεί καταλύτης στην πολιτική ζωή της χώρας, η οποία – σύμφωνα με τον κ. Βλασερό – χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα είναι αποτέλεσμα εθνικής συνεννόησης.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*