Νίκος Μανιός: «Η κυβέρνηση θα φέρει εις πέρας τον αγώνα για την ανακούφιση των πολιτών»

manios ekloges
admin
19/01/2017 12:55
 
 
 

Την παραδοχή ότι αυτά που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την γεωγραφική ιδιαιτερότητα των νησιών είναι πάρα πολλά, έκανε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.
Σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην Πόπη Αλιμπέρτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5, o κ. Μανιός ανέφερε, επίσης, ότι «θα γίνουν διάφορα μικρά βήματα, τα οποία – όταν ολοκληρωθούν – θα είναι μια μικρή ανακούφιση για τους νησιώτες», ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση «είναι αποφασισμένη να φέρει εις πέρας έναν αγώνα μακρύ και δύσκολο» για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, όπως είπε, εντάσσονται και οι προσπάθειες ενίσχυσης των νέων αγροτών και της αγροτικής παραγωγής συνολικά, η οποία τα τελευταία 20 χρόνια υπέστη «τεράστια καθίζηση» λόγω των πολιτικών που ακολουθήθηκαν, με αποτέλεσμα να πληγεί το εισόδημα όσων ασχολούνται με αυτήν.
Αναφορικά με τα προβλήματα που παρουσιάζονται στις βάρδιες του ΕΚΑΒ στη Νάξο, ο κ. Μανιός εξέφρασε την ελπίδα του ότι αυτά θα αντιμετωπιστούν με τις προκηρύξεις που έχουν κατατεθεί και οι οποίες προβλέπουν θέσεις και για το νησί της Νάξου. Ωστόσο, δήλωσε με νόημα ότι το κόμμα του ακούει «τα εξ αμάξης» από την Αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ, που θεωρούν ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να διορίσει κομματικούς της φίλους.
Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών («η αντιπολίτευση ζητάει μεν εκλογές, αλλά δεν τις θέλει» ανέφερε χαρακτηριστικά) και έκανε γνωστό ότι πιθανότατα μέσα στον Φλεβάρη θα επισκεφθεί τη Νάξο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, στο πλαίσιο επαφών με τους τοπικούς φορείς. «Καλά κάνουν τα κόμματα και πάνε στην περιφέρεια και ακούν τα πραγματικά προβλήματα. Αλλιώς θα καταντήσουμε γραφειοκράτες των Αθηνών» επισήμανε ο κ. Μανιός.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*