Γιώργος Μαυρωτάς: «Δεν είναι τελειωμένη ιστορία το “Ποτάμι”»

mavrotas giorgos
admin
20/01/2017 11:03
 
 
 

«Ο κόσμος έχει αρχίσει να αναγνωρίζει τη σταθερότητα των απόψεων μας και το γεγονός ότι επαληθεύονται τα όσα λέμε. Να μην θεωρείται τελειωμένη ιστορία το Ποτάμι» δήλωσε στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5 ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Μαυρωτάς.
Ο κ. Μαυρωτάς τόνισε ότι το Ποτάμι θα επιμένει να λέει την αλήθεια και να «τα βάζει» με το πελατειακό κράτος «που αποτελεί την μεγαλύτερη παθογένεια της χώρας μας», ενώ τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή θα πρέπει να μπουν στην άκρη διάφορες μικροπολιτικές σκοπιμότητες και να δοθεί προτεραιότητα στα εκκρεμή οικονομικά ζητήματα και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, η οποία – όπως υποστήριξε – επηρεάζεται από εξωγενείς μεταβλητές (π.χ. τη συμμετοχή του ΔΝΤ, τις επερχόμενες εκλογές σε Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία κλπ.).
Ο βουλευτής του Ποταμιού, με έμμεσο τρόπο, αναφέρθηκε και στην επιστροφή στελεχών από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, λέγοντας ότι «ο προοδευτικός μεσαίος χώρος πρέπει να έχει το βλέμμα στο μέλλον και στις καινούριες προκλήσεις και όχι στο παρελθόν». «Προκειμένου να κινητοποιήσουμε τον κόσμο, πρέπει να δώσουμε έναν νέο αέρα. Να δημιουργηθεί κάτι καινούριο που θα έχει τη νομιμοποίηση των πολιτών και όχι των κομματικών μηχανισμών
και όχι να τους φέρουμε ένα ξαναζεσταμένο φαγητό» επισήμανε ο κ. Μαυρώτας και ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του «δεν πρόκειται να πάμε σαν “τσόντα” στην Δημοκρατική Συμπαράταξη.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*