Νίκος Συρμαλένιος: «Τα προβλήματα δεν λύνονται από τη μια στιγμή στην άλλη»

syrmalenios syros
admin
23/01/2017 10:33
 
 
 

Στο τέλος του 2017 θα κριθεί αν τελικά οι θυσίες του ελληνικού λαού έπιασαν τόπο, σύμφωνα με τον βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5.
Ο κ. Συρμαλένιος δήλωσε, επίσης, ότι η χώρα αρχίζει αργά, αλλά σταθερά να βγαίνει από την ύφεση και να μπαίνει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης (παρόλο που αυτό δεν θα φανεί άμεσα στις τσέπες των πολιτών), ενώ συμπλήρωσε ότι αν δεν υπάρξουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα από την πολιτική που ακολουθείται σήμερα, «ο λαός θα μας καταδικάσει και θα έχει και δίκιο».
Αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στη Σύρο, επ’ αφορμή συμπλήρωσης δυο χρόνων από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής εξήγησε ότι «δεν πρόκειται περί προεκλογικής περιόδου», αλλά περί επαφής με τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες, ώστε να ακούγονται οι διαμαρτυρίες, αλλά και οι προτάσεις τους.
Σύμφωνα με τον κ. Συρμαλένιο, πολλά πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ, τα οποία έχουν επιλέξει να επενδύσουν στην καταστροφολογία, καθώς έχουν γίνει σημαντικά βήματα στους τομείς της δημόσιας υγείας και παιδείας κ.α. «Τα προβλήματα δεν λύνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά γίνεται μια σημαντική προσπάθεια» ανέφερε, επισημαίνοντας ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει αντιληφθεί ότι το έργο που επιτελείται για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την κρίση είναι τιτάνιο.
«Εφόσον κλείσουμε τη 2η αξιολόγηση θα πάρουμε μια βαθιά ανάσα για όλο το 2017. Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα κλείσει αν όχι τέλος Γενάρη, τέλος Φλεβάρη. Το σημαντικό, όμως, είναι οι δανειστές και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί να έχουν κοινή γλώσσα απέναντι στην Ελλάδα. Εμείς υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας. Ζητάμε και οι εταίροι να υλοποιούν τις δικές τους χωρίς νέα μέτρα», τα οποία – όπως υποστήριξε ο κ. Συρμαλένιος – δεν αντέχει ο ελληνικός λαός και δεν θα ψήφιζε η κυβέρνηση.

(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*