Επίσκεψη Βλασερού σε Σύρο και Σαντορίνη

vlaseros syros santorini 1
admin
15/02/2017 15:51
 
 
 

Με την ιδιότητα του ως γραμματέας της Πολιτικής των Νησιωτικών Χώρων του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Βλασερός πραγματοποίησε πολιτικές επισκέψεις σε Σύρο και Σαντορίνη.
Κατά την παραμονή του στη Σύρο, ο κ. Βλασερός μαζί με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Στέφανο Ξεκαλάκη, έλαβαν μέρος σε συγκέντρωση στελεχών του κινήματος, καθώς και στη συνέλευση μελών με σκοπό τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των μελών της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Σύρου.
Τη συγκέντρωση προλόγισε ο απερχόμενος γραμματέας της οργάνωσης Μάριος
Ρούσσος και στη συνέχεια ο κ. Ξεκαλάκης έκανε μια ανάλυση της πολιτικής κατάστασης. Έπειτα, τον λόγο πήρε ο κ. Βλασερός, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που βιώνουν αυτή την στιγμή τα νησιά και πρότεινε λύσεις. Στη συζήτηση που ακολούθησε, συμμετείχαν αρκετοί παριστάμενοι, μεταξύ των οποίων ο πρώην βουλευτής Γιώργος Παπαμανώλης, ο πρώην νομάρχης Δημήτρης Μπάιλας και ο πρώην δήμαρχος Ερμούπολης Γιάννης Δεκαβάλλας.
Αναφορικά δε, με το νέο Δ.Σ. της οργάνωσης στη Σύρο, ο κ. Βλασερός το χαρακτήρισε «ελπιδοφόρο δείγμα της επανεκκίνησης του ΠΑΣΟΚ στη Σύρο και κατ’ επέκταση στις Κυκλάδες».

vlaseros syros santorini 2

Επαφές στη Σαντορίνη – Στο επίκεντρο το νοσοκομείο του νησιού
Ο κ. Βλασερός επισκέφθηκε και τη Σαντορίνη, προσκεκλημένος της Δημοτικής Οργάνωσης Θήρας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σαντορίνη, έκανε επίσκεψη στους χώρους του νέου νοσοκομείου, όπου πραγματοποιήθηκε και σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και της διοικήτριας του κας Μαυρικάκη, η οποία τους ενημέρωσε για την πορεία λειτουργίας του, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με τον κ. Βλασερό, το συμπέρασμα της σύσκεψης ήταν ότι το νοσοκομείο έχει δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης, ώστε να καταστεί αξιόμαχο. Στην προσπάθεια αυτή εξέφρασαν την προθυμία τους να συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ.
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Ο. Θήρας έδωσε το παρών και μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ενώ ο κ. Βλασερός, που επίσης μίλησε, επικεντρώθηκε στο νοσοκομείο της Σαντορίνης, τονίζοντας την ανάγκη της εξέλιξης του «σε πραγματικό νοσοκομείο που το έχει ανάγκη και το αξίζει το νησί». Τον λόγο πήρε, στη συνέχεια, ο πρώην υφυπουργός Παναγιώτης Ρήγας και ο πρώην νομάρχης Δημήτρης Μπάιλας. Ακολούθησε η βράβευση τριών αγωνιστών του ΠΑΣΟΚ (Μακάριου Σκοπελίτη, Δημήτρη Καφιέρη και του αείμνηστου Γιώργου Ρούσου) και η τελετή ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και την ευχή όλων «το 2017 να ευοδωθούν οι στόχοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το καλό της χώρας».

(Visited 31 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*