VIDEO: Επίθεση Χατζηδάκη στην κυβέρνηση από τη Νάξο

nd pita 2017 19
admin
05/03/2017 23:21
 
 
 

 

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε, κατά της κυβέρνησης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης από τη Νάξο, όπου συμμετείχε σε πολιτική εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ του νησιού.

“Έχουμε μια κυβέρνηση που έχει σπάσει όλα τα παγκόσμια ρεκόρ δημαγωγίας, αερολογίας, ανικανότητας, αλαζονείας και προκλητικότητας” σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Ο κατάλογος με τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις είναι ανεξάντλητος. Σας θυμίζω μόνο τρεις. Θα στήριζαν τους αγρότες κι αυτό που έκαναν ήταν να αυξήσουν τον φόρο προστιθέμενης αξίας από το 13 στο 24{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d}, θα έσκιζαν τα μνημόνια κι αυτό που έκαναν ήταν να υπογράψουν και 3ο μνημόνιο. Αυτό κοστίζει στην κάθε ελληνική οικογένεια 15.000 ευρώ. Κατήργησαν το προνόμιο του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά. Είναι η πιο ανίκανη κυβέρνηση. Υπάρχει το πρόγραμμα “Μπαλτατζής” του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ξέρετε τι έχει καταφέρει αυτή η κυβέρνηση; Να είναι η Ελλάδα 27η ανάμεσα σε 28 χώρες στην απορροφητικότητα”.
Ο Κωστής Χατζηδάκης χαρακτήρισε αλαζονική και προκλητική την κυβέρνηση αφού “πρόσφατα Υπουργός της είπε ότι οι συνταξιούχοι τον καλούν να περικόψει περισσότερο τις συντάξεις τους. “Θυμηθείτε το πολιτικό καρναβάλι όταν μετά την απόφαση να κοπούν οι συντάξεις πως πανηγύριζαν στις τηλεοράσεις ότι τελείωσε η λιτότητα”.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι όποτε κι αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. “Τελείωσε με το ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες τον βάζουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας”.

“Διαδρομή στο αύριο”

“Όταν καταρρεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι άσχημες οι συνθήκες για την οικονομία, η ελπίδα όμως δε χάθηκε. Είναι η ελπίδα της αλήθειας κι αυτή τη σημαία θα σηκώσει ψηλά η ΝΔ. Δεν ψάχνουμε μαγικές συνταγές. Να δούμε τι έγινε στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που κατάφεραν και βγήκαν από τα μνημόνια. Αυτό που έγινε στα άλλα κράτη μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα. […] Η ΝΔ δεν είναι το κόμμα των ελίτ, ούτε των συντεχνιών. Η ΝΔ είναι και παραμένει ένα κεντροδεξιό, λαϊκό κόμμα που υποστηρίζει τον απλό Έλληνα πολίτη” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε:
“Εμείς δεν ερχόμαστε να εκδικηθούμε, ούτε να γκρεμίσουμε αλλά να φτιάξουμε, όχι για να διχάσουμε αλλά να ενώσουμε. Οι στιγμές είναι ιστορικές και κρίσιμες. Δεν υπάρχουν περιθώρια αποτυχίας, διότι εάν αποτύχει η επόμενη κυβέρνηση οι εναλλακτικές επιλογές έχουν τελειώσει και θα ακολουθήσει το πεζοδρόμιο και ο όχλος”.

Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε επίσης ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη Νάξο και αυτό που του έκανε εντύπωση είναι ότι το νησί μοιάζει πολύ με την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη. “Εδώ υπάρχει λεβεντιά, ανθρωπιά και περηφάνια. Νιώθω σα να βρίσκομαι στην πατρίδα μου”.

{youtube}JAASSAhCv5g{/youtube}

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*