Γ. Βρούτσης: “Που είναι σήμερα οι ντροπιασμένοι Συριζαίοι της Νάξου;” (video)

nd pita 2017 17
admin
06/03/2017 13:17
 
 
 

 

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από τη Νάξο ο βουλευτής Κυκλάδων και τομεάρχης εργασίας της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε πολιτική εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο νησί.

Ο Γιάννης Βρούτσης εστίασε κυρίως στην κατάργηση του ειδικού καθεστώτος του ΦΠΑ στα νησιά, σε υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που δεν τηρήθηκαν, αλλά και “στην αξιακή και θεσμική παρακμή” που αποτελεί “το νέο πολιτικό πρότυπο και πηγάζει από τη συμπεριφοράς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ”.

“Ανεκπλήρωτες υποσχέσεις”

Συγκεκριμένα, ο π. Υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε “στα όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ στους Κυκλαδίτες τα οποία δεν πραγματοποιήθηκαν”.

“Δυστυχώς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν και υποσχέθηκαν ότι δεν θα καταργηθεί το καθεστώς των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά, δεν τήρησαν την υπόσχεση τους. Μιλούσαν για σκίσιμο των μνημονίων, μας έλεγαν ότι θα καταργηθούν τα πλοία που έχουμε και θα φτιάξουν κρατικά πλοία, ότι θα φέρνουν γιατρούς, ότι θα φτιάξουν δυο εργοστάσια σμύριδας και η Νάξος θα αξιοποίησει τον ορυκτό της πλούτο… Δυστυχώς τα πίστεψε ο λαός των Κυκλάδων και τα αποτελέσματα τα είδαμε. Οι τράπεζες έκλεισαν… το ΦΠΑ εκτοξεύτηκε στο 24{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} και σήμερα μαγειρεύουν το 4ο μνημόνιο. Αυτό είναι το τίμημα της επιλογής των πολιτών…”.

“Που είναι οι θρασύδειλοι, οι τσάμπα μάγκες που προπηλάκιζαν”; 

Ο Ναξιώτης βουλευτής έκανε ιδιαίτερο λόγο για τη “θεσμική και αξιακή παρακμή” που βιώνει “για πρώτη φορά” ο Ελληνικός λαός τα τελευταία δυο χρόνια και έχει να κάνει με τη συμπεριφορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ “που δηλητηριάζουν την κοινωνία και δημιουργούν φθόνο και μίσος μεταξύ των πολιτών”.

“Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το οικονομικό πια, το νέο πρόβλημα είναι η αξιακή και θεσμική παρακμή … αυτό που βιώνουμε από την τηλεόραση με τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, η παρακμή στη συμπεριφορά πολιτικών παραγόντων, οι δηλώσεις και οι συνεντεύξεις που δηλητηριάζουν την κοινωνία, που προσπαθούν να διχάσουν και να δημιουργήσουν φθόνο μεταξύ των Ελλήνων”.

Ο Γιάννης Βρούτσης υπογράμμισε επίσης ότι “για πρώτη φορά στη χώρα, το πολιτικό πρότυπο -που προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ- είναι η ισοπέδωση προς τα κάτω”.

“Σας δίνω το λόγο μου ότι εμείς στη ΝΔ δεν θα τους επιτρέψουμε να υλοποιήσουν τα φθονερά τους σχέδια για την πατρίδα.[…]. Θυμάμαι τη συγκέντρωση στη Νάξο και τα βιώματα διχασμού, από τους υποτίθεται αγανακτισμένους. Αυτοί οι θρασύδειλοι, οι τσάμπα μάγκες που στο όνομα της αλληλεγγύης προπηλάκιζαν για να τραβούν βίντεο και να το δείχνουν σε όλη την Ελλάδα. Τους ξαναείδατε; Που είναι οι ντροπιασμένοι Συριζαίοι της Νάξου σήμερα; Ντρέπονται να εμφανιστούν… Εδώ είναι η διαφορά ήθους κι εμείς δεν πρόκειται να τους μοιάσουμε ποτέ”.

Ο κ. Βρούτσης, αναφερόμενος στο κόμμα του, υπογράμμισε επίσης ότι η ΝΔ έχει προτάσεις και καλεί τους πολίτες να τις συζητήσουν.
“Είναι η τελευταία ευκαιρία για την πατρίδα. Μια κλωστή μας χωρίζει από το ανατραπούν όλα γύρω μας… Σας καλώ το 2017 να είστε όλοι σας ετοιμοπόλεμοι”.

{youtube}BO7dKtmgJeo{/youtube}

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*