Το μήνυμα του Φίλιππου Φόρτωμα για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Newsroom
07/06/2024 12:28
 
 
 

 

Να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία για να συνεχίσει η Ελλάδα να έχει δυνατή φωνή στην Ευρώπη καλεί τους πολίτες ο βουλευτής Κυκλάδων του κόμματος Φίλιππος Φόρτωμας.

Σε μήνυμά του, ο κ. Φόρτωμας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η χώρα μας, χάρη στην πολιτική διορατικότητα του Πρωθυπουργού, έχει καταφέρει να είναι ξανά ισότιμος εταίρος και αξιόπιστος συνομιλητής, ένα προνόμιο που δεν πρέπει να απωλέσει, γι’ αυτό και οι ψηφοφόροι πρέπει να επιλέξουν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ.

Αναλυτικά, το μήνυμα του βουλευτή έχει ως εξής:

Φίλες & φίλοι,

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε τους εκπροσώπους της χώρας μας στο νέο Ευρωκοινοβούλιο, του οποίου οι αποφάσεις και οι πολιτικές, αφορούν άμεσα τη ζωή και το μέλλον μας.

Τα πέντε χρόνια διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, καταφέραμε να αλλάξουμε το αφήγημα της χώρας και να την οδηγήσουμε στη σταθερότητα χάρη στην πολιτική διορατικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και τη σκληρή δουλειά όλων μας! Καταφέραμε να είμαστε ξανά ένας ισότιμος εταίρος και αξιόπιστος συνομιλητής που πήρε σοβαρές ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες σε κρίσιμες στιγμές!

Αυτή την Κυριακή, συνεχίζουμε την πορεία της ανάπτυξης και της προόδου, ψηφίζουμε με σοβαρότητα για την επόμενη μέρα της μεγάλης οικογένειας μας, της Ευρώπης!

Στις 9 Ιουνίου συμμετέχουμε όλες και όλοι! Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για να συνεχίσει να έχει η Ελλάδα δυνατή φωνή!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*