Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου: «Η διαβούλευση για την Συνταγματική Αναθεώρηση υπηρετεί την πλουτοκρατία»

laiki syspeirosi
admin
10/05/2017 15:10
 
 
 

Σε πολιτικό σχόλιο για τη διαβούλευση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με την Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση προχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου.

Σε αυτό, υποστηρίζει ότι η διαβούλευση που προωθεί η παρούσα περιφερειακή αρχή υπηρετεί τους σκοπούς της πλουτοκρατίας (μόνος σκοπός της οποίας είναι ο σφαγιασμός των λαϊκών δικαιωμάτων), ενώ καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τη νεολαία να σταματήσουν να ανέχονται την εξουσία που θέλει να τους τσακίσει.
Το σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης έχει ως εξής:
Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο μαζί το πρόσωπο της πλουτοκρατίας, που απαιτεί νέες, ακόμα πιο αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις, συνταγματικά κατοχυρωμένες και για τις μελλοντικές ανάγκες της, επιβεβλημένες.
Ο λόγος για την διαβούλευση που διοργανώνει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με την Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, επιδιώκοντας ευρύτερη κοινωνική συναίνεση, σε έναν ακόμα – και δια συντάγματος κατοχυρωμένο – σφαγιασμό των λαϊκών δικαιωμάτων.
Η μόνη διαβούλευση που πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και η νεολαία είναι πώς θα δυναμώσει η κοινωνική τους συμμαχία για την οριστική ανατροπή της εξουσίας που θα τους τσακίζει όσο την ανέχονται.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*