Το πρώτο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – Του Κώστα Βερνίκου

fofi vernikos 1
admin
27/06/2017 13:05
 
 
 

Η καρδιά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χτυπά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, όπου πραγματοποιεί το πρώτο της συνέδριο.

Ένα συνέδριο που:
– Θα προσδιορίσει, τη φυσιογνωμία, τη στρατηγική και τις κεντρικές επιλογές της, για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου καθώς και τις κατευθύνσεις μας για την έξοδο από την κρίση.
– Θα συζητήσει, το Πρόγραμμα Ελλάδα με τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και σε νέες θέσεις εργασίας.
– Θα καθορίσει, τις αρχές λειτουργίας και την οργανωτική δομή της Συμπαράταξης.
– Θα επεξεργαστεί, τις διαδικασίες για το νέο ενιαίο φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης.

Αναλυτικότερα, θα συζητηθούν και θα ζυμωθούν υπερβάσεις όπως νέο σύμβολο, νέο όργανο και ένας ξεκάθαρος οδικός χάρτης ο οποίος θα οδηγεί σε σύντομο χρονικό διάστημα τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο σε ένα νέο ενιαίο κόμμα.

Είναι Συνέδριο ανοιχτό σε όλα τα κόμματα, τους φορείς, τα στελέχη και τους πολίτες του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου. Είναι ευπρόσδεκτοι να καταθέσουν τις απόψεις τους σε όλες τις διαδικασίες διαλόγου για να συνδιαμορφωθούν, στις αποφάσεις.

• Δυναμική Ελλάδα με Παραγωγική Οικονομία • Ισχυρή Ελλάδα με Κοινωνία Δικαιοσύνης • Εθνική Ομοψυχία με ενότητα των Ελλήνων

Κώστας Βερνίκος: Μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής στις Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία και μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κυκλάδων της ΔΗΣΥ

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*