Νεολαία ΠΑΣΟΚ προς ΣΥΡΙΖΑ για το νοσοκομείο Νάξου: “Νομίζεται ότι όλα ξεκίνησαν το 2015”

neolaia pasok kykladon
admin
05/09/2017 19:24
 
 
 

“Η συμμορία της ψευτιάς και της αυταπάτης τελειώνει πολύ σύντομα” σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων που σχολιάζει την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει για το νοσοκομείο Νάξου. Όπως αναφέρει:

Ενώ η κοινωνία αγωνιά για το μέλλον της χώρας, ενώ το φορομπηχτικό τσουνάμι, του φθινοπώρου έρχεται… Βλέπουμε την αγωνία του Σύριζα για την καλλιέργεια καπελώματος κι εντυπώσεων…
Στο μείζων θέμα της λειτουργίας του Νοσοκομείου της Νάξου, υπάρχει μια πεποίθηση εκεί στο Σύριζα ότι όλα ξεκίνησαν το 2015 και ότι πριν δεν υπήρχε Ελλάδα…

Παρακολουθήσαμε χθες μια λυσσαλέα επίθεση σε έναν άνθρωπο έντιμο και με κύρος στην κοινωνία της Νάξου και των Κυκλάδων, σε έναν άνθρωπο που αγωνίστηκε και αγωνίζεται για το καλύτερο στο χώρο της υγείας στις Κυκλάδες της Νάξου πέρα από τις κομματικές ταμπέλες.

– Φανταστικές αυταπάτες είχατε εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, και ο Αρχηγός σας όπως παραδέχθηκε στη Βουλή. Δεν είναι φανταστική η συνεισφορά και το κοινωνικό Έργο της ΕΑΣ Νάξου όπως ξέρει πολύ καλά ο πολίτης της Νάξου.

Δεν βγάλαμε ανακοίνωση υπεράσπισης κανενός τούτη την ώρα. Λέμε την αλήθεια στον κόσμο.
Όπου με τις Αλήθειες είστε <<τσακωμένοι>> εκεί στην Κουμουνδούρου και στο ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία σας, για το μέλλον του μορφώματος ψευτιάς και καθημερινής αυταπάτης που υποστηρίζεται.
Ο κόσμος πλέον δεν αναρωτιέται κάτι για εσάς. Ο κόσμος είναι πλέον σίγουρος ότι θα σας στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*