Το πρόγραμμα της επίσκεψης της Φώφης Γεννηματά στη Νάξο

fofi gennhmata
admin
13/10/2017 23:43
 
 
 

Τη Νάξο θα επισκεφτεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, η κ. Γεννηματά θα έχει σειρά επαφών με φορείς, ενώ θα πραγματοποιήσει και κεντρική ομιλία στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα φτάσει στο νησί το απόγευμα της Κυριακής 15 Οκτωβρίου.

Αμέσως μετά την άφιξη της (στις 4:30 το απόγευμα), θα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και στη συνέχεια, στις 5:00 θα επισκεφτεί το νοσοκομείο.

Στις 7:00 το βράδυ η κ. Γεννηματά θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη και στις 7:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην αίθουσα Ιάκωβος Καμπανέλλης του δημαρχείου. Στην ομιλία της η κ. Γεννηματά θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στην ανάγκη ενοποίησης και ισχυροποίησης του δημοκρατικού προοδευτικού χώρου.

Η Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Νάξου και η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων καλούν τους νέους και το δημοκρατικό κόσμο του νησιού να δώσουν το παρών στην πολιτική εκδήλωση με ομιλήτρια την κ. Γεννηματά. Για όσους από το Φιλώτι ενδιαφέρονται να παραστούν στην ομιλία της κ. Γεννηματά και δεν διαθέτουν όχημα, θα υπάρξει δρομολόγιο του ΚΤΕΛ όπου λεωφορείο θα ξεκινήσει από την Πλάτανο στις 6:30 το απόγευμα.

Ανακοίνωση της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νάξου

Η Δ.Ο .ΠΑΣΟΚ Νάξου καλεί τον Δημοκρατικό κόσμο της Νάξου στην πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15η Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7.30 μμ στο αμφιθέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» του Δημαρχείου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με ομιλήτρια την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά η οποία θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στην ανάγκη ενοποίησης και ισχυροποίησης του Δημοκρατικού Προοδευτικού Χώρου.

Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων

fofi neolaia

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στη Νάξο σημειώνει: Τώρα που όλοι κατάλαβαν ποιοι έβαλαν την Πατρίδα πάνω από την Παράταξη, τώρα που όλοι κατάλαβαν ποιοι έβαλαν το συμφέρον της χώρας πάνω από την καρέκλα της εξουσίας.
Τώρα που όλοι κατάλαβαν ποιοι ήταν οι τσάμπα μάγκες που έσπερναν ψεύτικες ελπίδες και τάιζαν σανό, τον πολίτη της χώρας. Τώρα που όλοι κατάλαβαν για τα Ζάππεια και το σκίσιμο των μνημονίων, τη στιγμή που η χώρα χαροπάλευε με τα θηρία. Τώρα που όλοι κατάλαβαν ποιοι δίχασαν την Ελληνική κοινωνία σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς. Τώρα που όλοι ξέρουν ποιοι έκτισαν πολιτικές καριέρες εις βάρος της χώρας και του λαού. Ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούμε
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων καλεί του νέους και τον Δημοκρατικό πολίτη της Νάξου στην ομιλία της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά την Κυριακή στης 19:00 στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Νάξου.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*