Στη Νάξο η Φώφη Γεννηματά (video+φώτος)

ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά Βλασερός
admin
15/10/2017 15:24
 
 
 

 

Στη Νάξο βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

FOFI NAXOS 1

Η κ. Γεννηματά συνοδευόμενη από τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη και τη βουλευτή Φθιώτιδας Τόνια Αντωνίου έφτασε στο νησί στις 4:30 το απόγευμα. Στο αεροδρόμιο την προϋπάντησαν ο Τομεάρχης πολιτικής νησιωτικών χώρων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βλασερός, ο γραμματέας και τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Νάξου, o γραμματέας και μέλη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων, ο επικεφαλής της παράταξης “Νησιωτική Πολιτεία” Νίκος Μαϊτός και άλλα μέλη της παράταξης, ο π. Νομάρχης Κυκλάδων Δημήτρης Μπάιλας κ.ά.

FOFI NAXOS 6

Αρχικά η κ. Γεννηματά επισκέφτηκε τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου όπου έγινε δεκτή σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

FOFI NAXOS 7

Εκεί, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΣ της εξέθεσαν θέματα για τον πρωτογενή τομέα στο νησί και ειδικότερα για τα προβλήματα της Ένωσης.

FOFI NAXOS 8

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε το νοσοκομείο Νάξου και ξεναγήθηκε στους χώρους του από τον αναπληρωτή διοικητή Κώστα Απιδόπουλο και το διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας Βασίλη Ραπτάκη. Η κ. Γεννηματά ενημερώθηκε για την πορεία του νοσοκομείου και για τη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

FOFI NAXOS 2

Στις 7:30 η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα Ιάκωβος Καμπανέλλης του δημαρχείου, παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ λίγο νωρίτερα είχε συνάντηση με το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη.

{youtube}XY_bk6prFSY{/youtube}

FOFI NAXOS 5

FOFI NAXOS 9

FOFI NAXOS 10

FOFI NAXOS 13

FOFI NAXOS 14

FOFI NAXOS 20

(Visited 30 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*