VIDEO: Συνάντηση Μανόλη Μαργαρίτη με τη Φώφη Γεννηματά (φώτος)

FOFI DHMOS 4
admin
17/10/2017 21:30
 
 
 

Την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης στο Δημαρχείο, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

FOFI DHMOS 6

Στην εθιμοτυπική συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμα ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, η π. βουλευτής Τόνια Αντωνίου, ο πολιτευτής Γιάννης Βλασερός, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μαϊτός, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λιανός και Νίκος Βαθρακοκοίλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, ο Πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Μιχάλης Μαρούλης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χαλκείου Γιώργος Γαβαλάς.

FOFI DHMOS 2

Ο Μανόλης Μαργαρίτης καλωσόρισε την κ. Γεννηματά στο Δήμο και ευχήθηκε καλή δύναμη και συνέχεια στο νέο της ξεκίνημα.

Ακολούθησε εγκάρδια συζήτηση, όπου ο δήμαρχος παρουσίασε τα κύρια χαρακτηριστικά του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και επισήμανε την ενασχόληση της κ. Γεννηματά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

FOFI DHMOS 8

Ορμώμενη από τα λεγόμενα του Δημάρχου, η κ. Γεννηματά ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και αναφέρθηκε στη σημασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε κατά το παρελθόν.

https://www.youtube.com/watch?v=Gyb-ka30ga0 

FOFI DHMOS 10

FOFI DHMOS 3

FOFI DHMOS 11

FOFI DHMOS 12

FOFI DHMOS 7

 

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*