Ο Νεκτάριος Καλαντζής στη Σαντορίνη για το γάμο της Επάρχου Θεώνης Λειβαδάρου

kalantzis santorini 1
admin
25/10/2017 12:56
 
 
 

Στο γάμο της Επάρχου Θήρας (Σαντορίνης) Θεώνης Λειβαδάρου, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής.

Ο γάμος που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον Μητροπολιτικό Ναό στα Φηρά της Σαντορίνης, μπροστά στο μοναδικό σημείο της καλντέρας, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, μιας και η Έπαρχος Σαντορίνης και Γραμματέας στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) Θεώνη Λειβαδάρου, είναι πολύ αγαπητή στο νησί.
Κουμπάρος ήταν ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννης και μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Βουλευτής Κυκλάδων Γ. Βρούτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος, ο Δήμαρχος Θήρας Ν. Ζώρζος, ο Δήμαρχος Σικίνου Β. Μαράκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Π. Κουνάκης, η Πρ. Αντιδήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και Αντιπρόεδρος της ΕΝΑ Αν. Κωνσταντινίδου και πλήθος αυτοδιοικητικών, όπου ευχήθηκαν στο ζευγάρι στο γλέντι που ακολούθησε στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας “Δ. Νομικός” στην Παραλία Βλυχάδας.
Ο Πρόεδρος της ΕΝΑ Νεκτάριος Καλαντζής ευχήθηκε εκ μέρους όλης της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών βίον ανθόσπαρτον στη Θεώνη Λειβαδάρου, όπου λίαν συντόμως θα αποκτήσει και το πρώτο της παιδί.

kalantzis santorini 2

(Visited 86 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*